Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 ne kadar cok seversen sev ne kadar cok asık olursan ol ama ılk askını asla unutamzsın..yanılıyormuyum? unutan var mı yoksa?sızın ılk askınız nasıldı? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 mümkün mü? beyaz güvercinim nasıl unutulur? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 bırakın ilk aşkı bir öncekini bile hatırlamam.. hatırlamam gereken ve değer vermem gereken şu an yani yaşadığım anki aşktır.. saygılar Alıntı
Φ güz yangını Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Kim ilk aşkını unuta bilir ki yaaa... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 sezar galıba bıraz fazla materyalistsın...dırekt onume bakarım dıyosun ole mi...ışlk askından oncekı askın nasıl oluyo ya ?) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 adı üstünde ilk aşk unutulur mu bee......benim ilk aşkım ilk okul 1 sınıfta idi.....adı aliy di ben unu hiç unutmadım....aradan kaç yıl geçti hala adını unutmadım onun.... bide sonuncu var onu unuttum ama.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 İLK AŞKIM SEVDİĞİM LİSELİM BENİM...SENİ UNUTMAK MÜMKÜNMÜ.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ilkler her zaman akılda kalır... Alıntı
Φ on-eylul Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 boşunamı yandık gecelerce hergece yalvarmadıkmı Allah dönsun diye ağlamadıkmı hergün katmadıkmı gecelerimizi gündüzlerimize nasıl unutulur boyle bir aşk unututrsan eğer kendini unutmuşsun demektir daha ölmediğine göre unutulmaz elbette bununla gurur duy sadece yeni bir defter açtıysan eğer bırak o mutlu olsun onu da üzme seni üzenler gibi yada hiç bir defter açma yak hepsini ben oyle yaptım Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 ben çok ağlıyorum her hatırladığımda.... Alıntı
Φ on-eylul Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 nasıl bişey ya biz birileri için yanıp tutuşuyoruz onlada evlerinde sıcacık oturuyor huzurlu mutlu mesut ben geceleri dışarı atıyorum kendimi soğuga aldırmadan onu düşünmek için o peki o ne yapıyor acaba en azından hissediyormu ne olursa olsun biz ağlamaya devam edeceğiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.