Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 17 yıl Eğer... Kendisine inanılmak istiyor... İnanmayanlar da kendine göre haklı ama, Cezalandırmak niye, yani sorumluluk kabul etmeden topu insana atıyor... Bu başından itibaren kaybedilmiş bir yarış değilmidir... İnsan kendine güvenirse kendine yetebililir ve kimseye şirinlik yapmaz. Seven sevsin, sevmeyen sevmesin çok umrunda olmaz değilmidir... (bana göre tabiki...) Güçlü ve yaratıcı biri tehdite neden ihtiyaç duyar ki?... Önemsenme çabası ne olunabilir?... Gerçekten anlamaya çalışıyorum... Yaratılan insana karşı Tanrı/Allah; Neden? "başını eğ, bana karşı gelme, bana ulaşamazsın, beni göremezsin, sana verdiğim akıl ve irade ile beni tanımaya ve kurduğum düzeni anlamaya ve benimle dost olmaya çalış, benim düzenimi kaldırıp yerine kendi düzenini koymaya çalışma, aksi halde senin var olmana izin vermeyeceğim, o yüzden sana bir deneme süresi verdim, o sürenin sonunda fişi çekeceğim, hatta o fişi sana çektireceğim, yaptıklarınla kendi sonunu getireceksin, bana geri döneceksin/sana verdiğim iradeyi senden geri alacağım- o yüzden her ne kadar senin sonunu getirecek olanı yapacak olsan da onu yapmayı dileme, sadece mecbur olduğun kısmını yap, aşırıya kaçıp ihtiyacından fazla olanı yapmaya kalkma, eğer onu yapmayı dilemezsen -aşırıya kaçmazsan- senin için bir af/mağfiret mekanizması hazırladım, onun sayesinde senin paçayı kurtarmanı ve bağımsız bir irade olarak sonsuza dek var olmanı garanti edeceğim, ama eğer o çizgiyi zorlarsan senin o af mekanizmasından faydalanmana müsaade etmeyeceğim" der. Neden ölüm öncesi sonsuzlukla birlikte bereket (zenginlik, varlık vs...) istenir ve ölüm sonrası yine sonsuz şafşatalı, her istediği olan bir cennet düşünülür... Veee son olarak ŞEYTANDAN MEKTUP... Seni dün günlük islerini yaparken gördüm. Namaz kilmadan, dua etmeden bir günü daha geçirdin. Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayirmadin. Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum. Benimle oldugun için çok mutlu oldugumu söyleyemem.Hatirliyormusun? Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. Dogruyu söylemek gerekirse: Senden Allah'tan nefret ettigim için nefret ediyorum. Allah beni cennetten attigi için bende seni kullaniyorum. Seni de Allah'in bana yaptiklarini ödetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup gidebilirsin. Biliyormusun aptal. Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benim yanimdaydin. Bunun içinde seni ödüllendirecegim. Hayatinin berbat olmasini saglayacagim. Biz ikimiz beraber kaldikça bu Allah'i çok üzecek.Zaman senin hayatini kimin yönlendirdigini O'na gösterecek. Ve bu senin sayende olacak. Geçirdigimiz güzel günleri hatirla, insanlari nasil hor görüyorduk, onlara küfür ediyorduk, çilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik yapiyorduk, nasil iki yüzlü davraniyorduk, sigara kullaniyorduk, cami'ye gitmiyorduk, dedikodu yapiyorduk..... Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degil mi? Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin için çok seyler düsünüyorum. Bu mektupu sana ne kadar deger verdigimi söylemek ve hayatinin büyük bir parçasini kullanmama izin verdigine tesekkür etmek için yaziyorum. Aptal, bazen sana çok gülüyorum. Öyle salakliklar yapiyorsunki, benim bile migdemi bulandiriyorsun. Sen böyle devam et. Yeni nesile yalanciligi, aldatmayi, kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ögret. Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlarda seni örnek alsinlar. Bir zaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir. Çocuklar böyle iste. Neyse, simdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye gelecegim. Azicik aklin olsaydi tövbe etmek için biryerlere giderdin ve yasayacak oldugun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin. Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslinda, ama seni taniyorum. Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin. Senin yasinda olan bir insanin hala günah islemeye devam etmesi saçmalik olsada. Sakin beni yalnis anlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek. Beni gerçekten seviyorsan tabiki bu yaziyi kimseyle paylasmazdin. Ölüm bizi bulusturana kadar..... SADECE VE SADECE İNSANI ANLAMDA SORULAR VE CEVAP ARAMALAR... PEKİ YA NEDEN?
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 17 yıl Sayın dipnot 7. maddenin cevabı sanırım bu yazıyı yazan arkadaş şeytanın avukatıdır ***** şeytan insanlarla iletişim kuramamış ve bu avukata müracaat etmiştir. Avukatta şeytana kıyak geçmek için bu yazıyı bizlere iletmiştir. Yoksa bu mektubu gerçekten şeytanmı yazdı
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 17 yıl Benim aklıma müthiş bir fikir geldi.Muhammed kabede ki bütün putları kırdı ama bana göre en büyüğünü bıraktı.Eğer arap hükümeti müsade etse,mutlaka kabenin içinde büyük bir ihtimalle allah adında bir put olacağını düşünüyorum.Zaten kuranda kabe için boşuna allahın evidir denilmiyor. Yani kabenin allahın evi olması sembolik filan değil,gerçek anlamda allah adlı putun evi.Bu sesi soluğu çıkmayan gariban madde bizden ne isteyebilri ki? İnanılmasını isteyen muhammeddir.
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 17 yıl Bu putun diğerlerinden farkıda gözle görülür olmaması. Birde elçi (avukat) tutabilmesi ki elçinin özelliğide hem avukat hem şahit. Bizede diyorki inanmada göreyim. Ben hakimim ama inandırılması gereken kişiyim avukata sordukça cehennemle tehdit ediliyorum. Böyle dava olurmu ortada ne şahit var ne mağdur. Bir adam var ve tehditler var. Durum şu ki kumar oynamaktan başka çare yok. Varmısın Yokmusun?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.