Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 1 ve 2 nedense cok hosuma gitti godzilla dün ekledigin de izledim, birisini hatirlat i, ama söylemeyim kimi ne ilgisi var diyebilirsin.. gercekten cok güzel, tesekkürler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 1 ve 2 nedense cok hosuma gitti godzilla dün ekledigin de izledim, birisini hatirlat i, ama söylemeyim kimi ne ilgisi var diyebilirsin.. gercekten cok güzel, tesekkürler Ben biliyorum galiba kimi hatırlattığını Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 1 ve 2 nedense cok hosuma gitti godzilla dün ekledigin de izledim, birisini hatirlat i, ama söylemeyim kimi ne ilgisi var diyebilirsin.. gercekten cok güzel, tesekkürler söyle söyle noooluurrrr Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 böyle de atışılır mı?vavvv görüntünün 5.10 uncu saniyesinden sonra arkadaşın yaptığı hareket varyaaa dikkatle izleyin.onu bir gösteride insanoğlunun üzerinde yapıyor Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 kendin istedin insallah bozmam basligini..aklima gelen Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 başlığı bozmak ne demek öyle renklendirdin bence üstüne gidelim bu işin bu ayakkabılardan çıkan sese oldum olası hastayımdır çok severim ben eskiden ayakkabıların altında gazoz kapağı var sanardım. step deniyordu galiba bu dansa ama araştırdım step şimdi başka bişeye deniyormuşş artık cahilliğime verin 2. görüntü "Bir Şehnaz Oyun" undan bir sahneyi aklıma getirdi. neyse biz sultans of the dance ile ayy pardon lord of the dance ile devam edelim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Andre Rieu var Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Güzelmis buda godzilla tesekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.