Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 kımı kesım takıma hala faydası oldugu kanaatınde kımı kesım ıse takıma zarar verdıgı gorusunde ama o ıkı yıl daha gs de devam dedı..yorumlarınız................. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 oleeeyy 2 sene daha devam ediyomuş, hatta 5 sene devam etsin....işin şakası bi tarafa; adamın bulundugu her takım, her ortam problem, entrika yumağı oluyo..ben bunların tesadüf oldugunu zannetmiyorum... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 oleeeyy 2 sene daha devam ediyomuş, hatta 5 sene devam etsin....işin şakası bi tarafa; adamın bulundugu her takım, her ortam problem, entrika yumağı oluyo..ben bunların tesadüf oldugunu zannetmiyorum... oh yav şükür kalsın mümkünse 5 yıl daha ... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sızce takımdakı hangı oyuncuların oıynaması konusunda etkısı oluyomu? yanı bu oynasın su oynamasın dedıgınde ne kadar sozu gecıyo ya da hıc sozu gecıyomu?madem problem yaratıyor nıye gs hala onu gondermıyor? sızce takımdakı hangı oyuncuların oıynaması konusunda etkısı oluyomu? yanı bu oynasın su oynamasın dedıgınde ne kadar sozu gecıyo ya da hıc sozu gecıyomu?madem problem yaratıyor nıye gs hala onu gondermıyor? Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 işin içinde olmadıgımız için olayları tam anlamıyla bilmemize imkan yok, ne söylesek havada kalır...en basit örneğimiz ümit karan olayı, ya da milli takımlarda ki jeep mevzuu, onu da geç, ersun yanal vakası...hepsinin altından hakan şükür çıkıyo... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 işin içinde olmadıgımız için olayları tam anlamıyla bilmemize imkan yok, ne söylesek havada kalır...en basit örneğimiz ümit karan olayı, ya da milli takımlarda ki jeep mevzuu, onu da geç, ersun yanal vakası...hepsinin altından hakan şükür çıkıyo... bu işin görünen kısmı bence... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Meyve veren ağaç taşlanır Alıntı
Misafir efatalit35 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 2 yıl daha mı...!!!...bu işe en çok fenerliler sevinecek... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 ya bızı fb lılerın sevınıp sevınmemesı ılgılendırmez...zamanında fb ye gol attın mı fb lıler uzuluyodu..benım olaya yaklasımım bıraz polıtık anlamda yanı sportıf yanı benı ılgılendırmıyor..hakan sukur kendıne mılandakı bı maldını ornegı vermeye calsııyo ama maaalesef erkek cocugu yok yoksa onu buyutene kadar takımda kalır dı alım allah...kendı basına bu kadar guce veya haddını asmalara neden olan sey nedır merak edıyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.