Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Darwin Teorisi'ni Arkadaşların Kendi sözleriyle yoketmeye çalışıyor ne kadar mantıklı ne kadar mantıksız herkes kendi düşüncesine göre ölçsün.Darwin pat diye oluştu demiyor bir neden nedenleri yine nedenler oluşturdu.sebepleri yine sebepleri oluşturdu bir ikilem var bir devri daim var.bence pat diye insan oluşmadı ama Allah İnancına göre Topraktan yaratıldığı söyleniyor.Bu ne kadar gerçek.Evrim Geçirme diye kesinlikle bir şey vardır.İnsanda pat diye ortaya çıkmadıgına göre bir çelişki yaşıyorsun .

 

Darwin'in Teorisi sadece Teoridir Hz.Muh'in Buldugu Seyde Dogmatiktir .Bütün dinlerin dogmatik olmadıgını unutmamak gerekiyor.Pekala kim açıklama yapabiliyor soyumuzun neyden geldiğini?

 

Ses CIKAMAZ ...

 

Bu da böyle devam eder ...

 

Dogmatik bilgiler istemiyorum . . .

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.