Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Ben de 1 torba kömür ve yanında mesir macunu dağıtırsam ısınırlar... bu kadar kolaysa, ben şimdiden para toplayıp ilerde parti kurayım ! ama çok zengin işadamları var onlar bir kaç defa bu tür girişimlerde bulunup parti oylarını arttırmak içim çalıştılarsada başaramadılar. Bu da beni bu fikrimden soğutuyor ! demekki halkın güveneni ve oyunu kazanmak bu kadar kolay değil ! ... Bu olay büyük sorunlara yol açmaz. AKP yi kapatacaksınız, Recep Tayyip Erdoğan'ı yasaklayacaksınız ve bu büyük sorunlara yol açmayacak, halk size aferin diyecek umarım öyle olur saygılar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Manisayı iyi bilirim merak etmeyin... Ülkemizde mesir macunu dağıtılacak zaman değildir. Doğaldır... Ülkemizde böyle bir yönetim yapıcı hiç bir harekette bulunmazken onları ikinci kez başa getirmiş insanara ve hatta, hala onları savunabilen zihniyetlere yapıcı olmama zaten beklenemez... Ben de 1 torba kömür ve yanında mesir macunu dağıtırsam ısınırlar... Manisayı bilen bir insan mesir dağıtımını bu kadar yadırgıyorsa sorunu yönetimle değil mesir macunuyladır herhalde... Hiç kimse sizin kendi keyfinizce oluşturmaya çalıştığınız gündemi takip edip sizlere destek olacak, sıcak yaklaşacak değildir... Her geçen gün eleştirdikleriniz sizin gibi üslubuna dikkat etmeyen, toplumunu her zaman aşağı görmüş ve toplumunun yaşamında gayet olağan şeyleri bile öcüleştirmeye çalışan muhalifler sayesinde oy topluyor, kendi fikirlerini insanlara daha kolayca yayma fırsatı buluyor... Ama bir dakika; Türkiye'de elitin ideolojisi "tek" tir değil mi???Aman ne büyük hata yapıyormuş bu iktidar, hemen devrilmeli; yoksa birileri koltuklarını hiç mi hiç garanti altına alamayacak!!! Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Manisayı bilen bir insan mesir dağıtımını bu kadar yadırgıyorsa sorunu yönetimle değil mesir macunuyladır herhalde... Tebrikler... Burdan sadece bu çıkarsanabilirdi zaten Her geçen gün eleştirdikleriniz sizin gibi üslubuna dikkat etmeyen, toplumunu Birisi üslup mu dedi??? Aklıma bir den Recep Tayyip Erdoğan geldi... Neden acaba Ama bir dakika; Türkiye'de elitin ideolojisi "tek" tir değil mi???Aman ne büyük hata yapıyormuş bu iktidar, hemen devrilmeli; yoksa birileri koltuklarını hiç mi hiç garanti altına alamayacak!!! Bir önceki yazılarımı okursanız böyle bir şeyi hiç de doğru bulmadığımı anlarsınız! Hani önyargısız değerlendirebiliyorsunuz ya, o nedenle... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Sayın Tarafsız, neden aynı şeyleri tekrar ettiriyorsunuz bana? Daha önce de söyledim... Bu olay büyük sorunlara yol açmaz. Türkiye ilk kez karşılaşmıyor bu olayla. "Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz ve bunlarla da" diye bir yazı yazmıştım hatırlarsınız. O yüzden 1876 ile günümüz darbelerini hatırlatan hareketler bir kez başladı mı her eline silah alan toplum adına şovaleylik etmeye başlamış... Bu insanlar kendi baskısını getiren ittihat ve terakki den 60 darbecilerine ve hatta 80 darbecilerinden son dönem muhtıracılara kadar herkese cevabını hep vermiştir; vermeye devam edecektir... Toplumumuz birilerinin koltuk özgürlüğü için silahların gölgesinde yaşayacak değildir... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Tebrikler... Burdan sadece bu çıkarsanabilirdi zaten Birisi üslup mu dedi??? Aklıma bir den Recep Tayyip Erdoğan geldi... Neden acaba Bir önceki yazılarımı okursanız böyle bir şeyi hiç de doğru bulmadığımı anlarsınız! Hani önyargısız değerlendirebiliyorsunuz ya, o nedenle... Son ifadelerim daha geneldi; hani siyasi fikir yayma deyince aklımıza hep "öteki" geliyor ya darbeli düzenimizde, ondan öyle dedim... Erdoğan'ın üslubu 22 Temmuz la onanmıştır, size başka şeyler hatırlatabilir tabi beni ilgilendirmez orası... Evet; o cümleden de o çıkarsanabilirdi; onayladığınız için teşekkürler... Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Toplumumuz birilerinin koltuk özgürlüğü için silahların gölgesinde yaşayacak değildir... Toplumumuz, birilerinin koltuk özgürlüğü için silahların gölgesinde yaşayamayacağı gibi, birilerinin rejim özgürlüğü (ve bunun yanısıra bir çok şey) için "Cumhuriyet elden gidiyor" korkusuyla da yaşayamaz. Bunun sorumlusu da bellidir! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Toplumumuz, birilerinin koltuk özgürlüğü için silahların gölgesinde yaşayamayacağı gibi, birilerinin rejim özgürlüğü (ve bunun yanısıra bir çok şey) için "Cumhuriyet elden gidiyor" korkusuyla da yaşayamaz. Bunun sorumlusu da bellidir! Bunun yegane sorumlusu bizleriz baskalarinda kusur aramak cok yanlistir yillardir oylarimizi menfaatlerimiz icin kullaniyorsak bugun gelinen noktayada hic ama hic sasirmamak gerek cunku bize dokunmayan yilan bin yil yasasin sozleriyle bugune kadar vurdum duymazligimizla yonetimlere ve kurumlara ses cikarmiyor ve surekli her soze alkis tutuyorsak bu bizim iyi gunlerimiz demektir.. geceleri barlarda meyhanelerde gunduzleri magazin programlarinda dolasan bir toplumdan ulkeye nasil sahip cikmayi bekleyebilirsinizki ... saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 o zaman sizi temsil edene oy veriniz, temsil etmeyene oy vermeyiniz, halk kendisini yönetecek kişiyi oylarıyla seçer ! mesir macunu bile muhalefet konusu oldu, başkaban'a olan "anlaşılmaz kin" sayesinde AKP nin yaptığı her olay muhalifler tarafından ilgiyle izlenip kullanılmaya devam ediyor ! artık bu tarz yaklaşımları samimi bulmak imkanızlaşıyor ! saygılar tarafsız tarafsızlık ne demektir gerçekten bildiğinden şüpheliyim... beni temsil edemez ve edemeyecek olduğu için zaten benden oy alamaz, ama malum klasik düşünce ama çoğunluk onu seçmiştir, ne yapalım çoğunluk yanlışı seçiyor diye bizde o yanlışa alet mi olacağız ya da seyircimi kalacağız... başbakana kin beslemek söz konusu olamaz ama kendisinden hoşlanmadığım gerçek sence bir sakıncasımı var... ayrıca başbakan seni temsil ediyor anlaşılan bende cümlemi şöyle tamamlamak istiyorum. "başbakana duyulan hayranlık, sempati, itibar, gözleri kamaştırmış" Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2008 tarafsız tarafsızlık ne demektir gerçekten bildiğinden şüpheliyim... tarafsızlık gerçeği(doğruyu) alıp vermektir, bilip aktarmaktır. (benim için) ne yapalım çoğunluk yanlışı seçiyor diye bizde o yanlışa alet mi olacağız ya da seyircimi kalacağız... size göre yanlış olan başkasına göre doğru olabilir, belkide siz doğruya seyirci kalıp yanlışı seçiyorsunuzdur, bunlar çok derin konular, gerçeği tam olarak bilemiyoruz ! başbakana kin beslemek söz konusu olamaz ama kendisinden hoşlanmadığım gerçek sence bir sakıncasımı var... hoşlanmadığınız bir insanın doğru yaptıklarını sevebilme ihtimaliniz bile çok düşüktür ! sakınca burada zaten buradaki yorumlar bu hoşlanmazlık durumundan besleniyor gizliden gizliye, AKP hakkındaki sürekli olumsuz yorumlara bakarsak (kişisel görüşümdür tabi ) "başbakana duyulan hayranlık, sempati, itibar, gözleri kamaştırmış" ben sempati duymasamda, bir halk tarafından sempati ve hayranlık kazanmak durup dururken olacak bir şey değil saygılar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 halk sizin bu çözümünüzü benimseyecek mi ? sözde çözümden bahsetmiyorum, sözde çözümlere kalsak hiçbirzaman çözüm olmaz ! eğer halk iradesinden yoksun bir çözüm getirirseniz, o çözüm değildir ! daha beter sorunlar doğurur AKP yi kapatın ve siyasileri yasaklayın ne olacak halk size mi oy verecek, halk sizi sevecek mi, iktidara mı taşıyacak, halk mutlu mu olacak ? eğer bunların hepsine cevabınız "evet" ise ben bu çözümü denemek isterim, diyeceğim ama ! sizin bu çözümler şu tarihimizde hiçbir sorunuz düzeltmedi ! %47 oy alan bir parti bunu başarmıştır zaten ! saygılar Cözümü ben buldum,AKP tekrar secilsin, Heralde istenilende budur,cünkü yazdiklarinizi hep okudum yazdiklarinizda bula bula sadece AKP yi buldum.Ozaman yine onu secelim nasil olsa Alternatif yok. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Cözümü ben buldum,AKP tekrar secilsin, zaten tekrar seçildiler, hemde oylarını arttırarak ! saygılar Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 zaten tekrar seçildiler, hemde oylarını arttırarak !saygılar Nohutla, bulgurla, kömürle, inançları kullanarak oy artırdılar, seçildiler. Ha şimdilerde de mesir macunu dağıtmaya başladılar. Akepe sempatizanları bunların idrakindelermi? Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Nohutla, bulgurla, kömürle, inançları kullanarak oy artırdılar, seçildiler. Ha şimdilerde de mesir macunu dağıtmaya başladılar. bu kadar kolaysa oy toplamak, o kadar zengin iş adamına sahip parti var, en basitinden Cem Uzan, neden battılar ? zamanında da böyle partiler türemişti, milleti şehirden şehire otobüslerle toplayıp statlarda mitingler düzenlediler yiyecek içeçecek dağıttılar, bedava seyahat ettirdiler, halka çeyrek altın dağıtanlarıda duyduk, nerede o partiler ? oy toplamak bu kadar basit ve kolay olsaydı, sürekli koalisyonlarla yönetilirdik, bir çok parti meclise girerdi halk artık eskisi gibi değil, kanmıyorlar böyle şeylere, hatta partileri kandırıyorlar malları toplayıp oy vermiyorlar ! ben halkıma artık güveniyorum son 15 yılda büyük yol ka tettik diye düşünüyorum Akepe sempatizanları bunların idrakindelermi? Halk bunun idrakinde, ama AKP yapınca sorun oluyor muhalifler tarafından, muhaliflere göre herşeyin sebebi AKP bunu bir tarafsız olarak baktığımda farkedebiliyorum, hiçbir şey abartıldığı kadar kötü gitmiyor, abartanların amacı belli, iktidari kriz yaratarak düşürmek, medyada çok önemli destek veriyor, başka türlü nasıl darbe olabilirki iyiki başbakan mesir macunu dağıttı yoksa belli odakların samimiyetleirni anlamakta güçlük çekecektik hoşnutsuzluk tüm samimi görüşleri yok etmiş , yorum yaparken muhalefet duygusuyla yorum yapılıyor ! ayrıca ben AKP sempatizanı değilim, benim için MHP de aynı CHP aynı, kim gelirse gelsin kim iktidar olursa olsun, ben olayları partizanlık yapmadan yorumluyorum ! inançları kullanarak oy artırdılar kimi Atatürk'ü kullanır, kimi Kürtleri kullanır, kimi solcuları kullanır, kimi sağcıları kullanır, kimi işçileri kullanır vs. vs. vs. önemli olan nedir ? iyi ve olumlu hizmet ! bunu en iyi kim yapabiliyor peki ? o her 5 yılda bir halk tarafından belirleniyor becerebilenler devam eder, beceremeyenler gider saygılar Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 kimi Atatürk'ü kullanır, kimi Kürtleri kullanır, kimi solcuları kullanır, kimi sağcıları kullanır, kimi işçileri kullanır vs. vs. vs. önemli olan nedir ? iyi ve olumlu hizmet ! bunu en iyi kim yapabiliyor peki ? o her 5 yılda bir halk tarafından belirleniyor becerebilenler devam eder, beceremeyenler gider saygılar Kişiler yapılarına göre cümle kurup hitap ederler. Peki "kullanma" olgusunu irdeleyelim. Şimdi insanlar sadece kendisinin sahip olmak istediği hakları (Hukuk, özgürlük, demokrasi, laisizm, barış, kardeşlik vs) başkaları için, herhangi bir ideolojik dayatmaya karşı çıkarak, kısaca insan değerini savunmaları mı, yoksa inanç ve ideolojileri simge seçip insanları onlarla korkutarak, dayatarak oy toplamaları mı insanları kullanmak oluyor? Hangisi? Kullanma ifadesi hangi niyet için kullanılır? "Kullanma"yı en iyi becerebilenler emperyalist, sömüren zihniyetlerdir. Gözükmüyormu? Aslında sizlerde bunun bal gibi farkındasınızdır. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Kullanma ifadesi hangi niyet için kullanılır? iyi niyet için insanları kullanmaktan bahsetmiyorum, ideolojileri kullanmaktan bahsediyorum ! her partinin kullandığı bir ideoloji vardır, aksi halde siyaset yapmanızın bir gereği kalmaz dini kullanmak ise komplo teorilerinden ortaya çıkan bir sonuçtur, yoksa halkımızın din devletine doğru sürüklendiği yok, zaten halkımızın kimyası bunu kaldırmaz şimdiki iktidarın işi gücü din değil, insanlara en iyi hizmeti vermek için uğraşıyorlar, peki bunu becerebiliyorlar mı ? bunuda aldıkları veya alacakları oylara göre sonuçlandırabiliriz. iyi hizmet var oy var, iyi hizmet yok oy yok ! ama şu anki muhalifler, kriz yaratmak için inanılmaz cephe oluşturmuş durumdalar, bundan beslenen gruplar var sanırım ! iktidarda kendini savunmak ve ortalığı yatıştırmak zorunda, mecburen karşı ataklarla hareket ediyor, yoksa anında eriyip giderler, politikanın doğası budur, durduğunuz yerde hiçbir şey olmaz ! "Kullanma"yı en iyi becerebilenler emperyalist, sömüren zihniyetlerdir. Gözükmüyormu? Aslında sizlerde bunun bal gibi farkındasınızdır. halk, oylarını emperyalist devletlere göre vermiyor, alacakları (alacaklarına inandıkları) hizmet için oy veriyor ! saygılar Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 iyi niyet için insanları kullanmaktan bahsetmiyorum, ideolojileri kullanmaktan bahsediyorum ! her partinin kullandığı bir ideoloji vardır, aksi halde siyaset yapmanızın bir gereği kalmaz Arkadaşım seninle sağlıklı diyalog kurmak gerçekten çok zor. Yukarda ben Akepe nin insanları inançla, yiyecekle, yakacakla kullandığını oy artırdığını söylüyorum. İnsanları kullanma ifadesi bu değilmidir, "hangisidir" diye soruyorum... Çarpıtma adına cevabın, "iyi niyet" oluyor? Kimi neyi savunuyorsun belli olmuyor. Devamla "ben insanları kullanmaktan bahsetmiyorum" diyerek, bir önceki iletindeki, alttaki kullandığın cümleyi hatırlamıyorsun. İdeolojileri kullanmaktan da hiç bahsetmemişsin ayrıca. Burada kullanıldığını bahsettiklerin ideolojilermi, insanlarmı? "kimi Atatürk'ü kullanır, kimi Kürtleri kullanır, kimi solcuları kullanır, kimi sağcıları kullanır, kimi işçileri kullanır vs. vs. vs." İnanç ideolojisini kullananları(!) da hiç sokmamışsın cümlene. Devamla "kullanma"yı en iyi becerenler emperyalist, sömürücü zihniyetlerdir diyorum. Sen ise ideolojilerden bahsediyorum dediğin halde, ülkedeki emperyalist, sömürü ideolojilere bağımlılık kastımı çarpıtıp "devletlere oy verilmiyor" diyebiliyorsun. Neyse... Bu şekilde seninle tartışmak çok yorucu. Konuları çarpıtmaya çalışıyor, onu da pek beceremiyorsun. Seninle tartışan arkadaşlara sabırlar diliyorum. Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Arkadaşım seninle sağlıklı diyalog kurmak gerçekten çok zor. Yukarda ben Akepe nin insanları inançla, yiyecekle, yakacakla kullandığını oy artırdığını söylüyorum. İnsanları kullanma ifadesi bu değilmidir, "hangisidir" diye soruyorum... bende size yiyecekle yakacakla halkın kanmadığını söylüyorum, dolayısıyla bu kullanma değil hizmettir. yiyecek ve yakacak yardımı sadece AKP oyu kullanma karşılığında yapılmıyor, bu yardım yapılırken AKP oy vermek kriter değil ! Devamla "ben insanları kullanmaktan bahsetmiyorum" diyerek, bir önceki iletindeki, alttaki kullandığın cümleyi hatırlamıyorsun. İdeolojileri kullanmaktan da hiç bahsetmemişsin ayrıca. ideolojisiz parti olmaz dedim, ideolojileri kullanmak insanları kullanmak demek değildir, siz bir ideolojiyle hadi onuda bıraktık bir vaatle yola çıkarsınız iktidar olursunuz, olduktan sonrada hadi size güle güle ne haliniz varsa görünüz dersiniz ve halkı kullanmış olursunuz ! kötü anlamdaki kullanmak fiili budur, ki hem idoloji hemde kullanmak konusunda fikirlerimden bahsetmiştim önceki iletimde İnanç ideolojisini kullananları(!) da hiç sokmamışsın cümlene. dini kullanmak ise komplo teorilerinden ortaya çıkan bir sonuçtur, yoksa halkımızın din devletine doğru sürüklendiği yok, zaten halkımızın kimyası bunu kaldırmaz Bu şekilde seninle tartışmak çok yorucu. Konuları çarpıtmaya çalışıyor, onu da pek beceremiyorsun. polemiğe yokum, gerekli cevapları yukarıda verdim ! beğenmiyorsanız katılmıyorum dersiniz ve kendi görüşünüzü savunumaya devam edersiniz ! Seninle tartışan arkadaşlara sabırlar diliyorum. bende benimle tartışan arkadaşlara sabırlar diliyorum saygılar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 AKP son günlerde su *Milli Irade*kavramini cok kullanmaya basladi,ben buna agiz aliskanligi diyorum,cünkü AKP iktidar oldugu günden beri hep Milli degerlere sirtini dönmüs ülkeyi AB ve ABD nasil istediyse öyle yönetmistir. -Yabanciya toprak satislari -Özellestirmedeki Yabanci imzalari -Vakiflar yasasi -AB uyum yasalari ile kevgire cevrilen ülke -BOP degirmenine su tasimak ve esbaskanlik AKP ic politikayi,AB ye dis politikayi ABD ye ekonomiyi IMF ye istihbaratida Israile baglamis ama hala Milli Iradeden bahsediyor. Siirt'te,*Sözlerimi 70 milyon adina söylüyorum*diyen Erdogan Batman'da ise biz 71 degil 16 milyon 500 bin kisiyiz ifadesini kullaniyor ki bu söz bir basbakanin agzindan ciktiginda cok anlamli olur,ama agzi olan konusur iste.Türkiye 70 milyondur.Eger bir iktidar bu 70 milyonu kucklamiyorsa sonucunu kendisi bilir.Bedelini millet ödüyor. Ülke ucurumun kenarinda,ekonomik kriz kapida nöbeti devralacagi günü bekliyor.Cumhuriyet döneminin en fazla AB ci veABD cisi olan AKP Milli Irade sözleri ile konusmasi abes kaciyor.AB-ABD merkezli bir Milli Iradeden bahsediyorsa dogrudur ama Türkiye ve Türk halki adina konusuyorsa önce oturup iyice bir düsünmesi gerekir.Milli Irade o kadar ucuz degildir. Bakin en basit bir örnek verecegim ic politikamizin nasil AB ye teslim edildiigi ile ilgili;Büyükanit dün Kibris'ta bizim Kibristan cekilmemiz ancak kalici ve adil bir baristan sonra olur ancak dedi ya,bugün hemen AB den iktidara destek geldi;Ordunun siyasete karismamasi icin hükümete katkilarimiz devam edecek diye ve Ergenekon icin AKP iktidarinin arkasindayiz söylemleri,bizim halimizi aciklarken AKP nin devamli kullandigi Milli Irade sözünüde yalanlamaktadir.AKP milli Iradeyi degil AB ve ABD YI TEMSIL EDEN BIR IKTIDARDIR. saygilarla Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Türkiye 70 milyondur.Eger bir iktidar bu 70 milyonu kucklamiyorsa sonucunu kendisi bilir.Bedelini millet ödüyor. Eğer türbanlı olarak üniversiteye girmek isteyen bayanlara yol açamıyorsanız, ne yaparsanız yapın 70 milyonu temsil etmemiş oluyorsunuz ! saygılar Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Eğer türbanlı olarak üniversiteye girmek isteyen bayanlara yol açamıyorsanız, ne yaparsanız yapın 70 milyonu temsil etmemiş oluyorsunuz ! Ülkeye şeriat düzenin getirmekten bahsetmiyorsanız, 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkeye komünist düzeni getirmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkeyi bölüp sözde Kürdistan devletini tanımıyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Kürt kökenli vatandaşlarımızı yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede İslam dinini ortadan kaldırıp Hıristiyanlığı yaymaktan bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede müslümanlar dışındaki herkesi yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede laik düzeni korumaktan bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Atatürkçülüğü yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Cumhuriyeti savunmuyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! vb. vb. vb. Saygılarımla... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Nohutla, bulgurla, kömürle, inançları kullanarak oy artırdılar, seçildiler. Ha şimdilerde de mesir macunu dağıtmaya başladılar. Akepe sempatizanları bunların idrakindelermi? Hiç güleceğim yoktu nohutla bulgurla öylemi bu kadar basit yani %47,peki diğer partilerin neden aklı kesmemiş böyle birşeyi onlarda kurufasüyle ile pirinç dağıtıverselerdi malum dahada pahalıdır... Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Hiç güleceğim yoktu Sayın Suheda, Bence gülmeyin... Sadece ben çevremde onlarca insan biliyorum bu trajikomik durumu... İkinci ve üçüncü ağızlardan duyduklarımız hariç... Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Ülkeye şeriat düzenin getirmekten bahsetmiyorsanız, 70 milyonu temsil edemezsiniz!Ülkeye komünist düzeni getirmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkeyi bölüp sözde Kürdistan devletini tanımıyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Kürt kökenli vatandaşlarımızı yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede İslam dinini ortadan kaldırıp Hıristiyanlığı yaymaktan bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede müslümanlar dışındaki herkesi yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede laik düzeni korumaktan bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Atatürkçülüğü yok etmekten bahsetmiyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! Ülkede Cumhuriyeti savunmuyorsanız 70 milyonu temsil edemezsiniz! bunlar küçük grupların hedefleri, halk çoğunluğuna dayalı durum söz konusu değil şöyleki bugün "türbanlı olarak üniversiye girilebilsin mi diye bir refarandum yapsanız" büyük çoğunluk "evet" der "ülkemiz şeriatlamı yönetilsin" diye bir raferandum yapsanız büyük çoğunluk "hayır" der temsilinde bir hukuku olmalı, çoğunluk çoğulculuk hukuku her zaman önemlidir ama azınlığı ezmeden ! dayatmalarda bulunmadan ! aksi halde temsil etmek hukuku, kavramı hiçbir zaman doğru sonuçlar doğurmayacaktır. çoğunluk, azınlığın yok edilmesini , öldürülmesini istiyorsa, bu doğru bir hukuk değildir günümüzde, (nazilerde kaldı o işler) dikkat edin hukuk diyorum, yani mantıksız isteklerden ve yönetmelerden bahsetmiyorum saygılar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Sayın Suheda,Bence gülmeyin... Sadece ben çevremde onlarca insan biliyorum bu trajikomik durumu... İkinci ve üçüncü ağızlardan duyduklarımız hariç... Peki ben niye bihaberim böyle birşeyden?Ki benim etrafımdaki hemen herkes akp ye oy vermişken buna kendi annemde dahil valla bize kimse bulgur nohut getirmedi Hem bunlar komik iddialar bir ara hatırlarsan Tansu Çiller çift anahtar dağıtıyordu peki o neden böyle bir oy potansiyeline ulaşamadı... Bazı şeyleri zorda olsa kabul etmek lazım öyle değilmi Alıntı
Φ TARAFSIZ Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 Ki benim etrafımdaki hemen herkes akp ye oy vermişken buna kendi annemde dahil valla bize kimse bulgur nohut getirmedi bende görmedim, ama bu yardım yapılıyor, tabi abartılacak bir durum yok, son iletilerimde sürekli bu yardımın oy potansiyeliyle ilgisi olmadığını vurguladım. ama içerlediğim bir durum var ! hiç kimse fakir fukaranın kömür ve yiyecek yardımına ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor, bir çok evin geçim sıkıntısını hafiflettiğinden bahsetmiyor, çocukların karda kışta tir tir titremekten kurtulduğundan bahsetmiyor, yani kimse bunun çok önemli bir hizmet olduğundan bahsetmiyor ! Bu hizmeti CHP yapsaydı, oy için diyecektik Bu hizmeti MHP yapsaydı, oy için diyecektik Bu hizmeti DTP yapsaydı oy için diyecektik ama kimse bu hizmetin çok önemli ve yararlı bir hizmet olduğundan bahsetmiyor ! sanki bu yardım AKP oy vermeyenlere yapılmıyor ! şimdi AKP gidipte kapı kapı dolaşıp insanlara şöylemi diyor ? - sen AKP ye mi oy verdin vatandaş ? - evet - getir o zaman oy verdiğine dair noter tastikli belgeni (böyle bir belge olmaz tabi, ama muhalifler olduğunu sanarlar) - al belgeyi - sende al o zaman nohutla kömürü böylemi oluyor yani ? Birde şunu düşünün Bu yardım (hizmet) yapılmasa daha mı iyi olurdu ? Her yapılan hizmette hep oy için mi diyeceğiz ? Madem bu çok kötü bir şey, o zaman hiç hizmet yapılmasın Böylece oy için yapılan bir şey kalmazdı ! İktidarında böyle hizmet gibi bir problemi kalmasın (geriye ne görevleri kalıyorsa artık) sonrada bir dahaki seçimlerde yaptıkları hizmetlerden dolayı halk onlara teşekkür etsin ! saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.