Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl TARİHİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ( 4 YAŞINA GİRMİŞSİN DE )...AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM; SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ FAZLASIYLA HAKEDİYOSUN...ŞU KİRLENMİŞ DÜNYADA İYİ KALMAYI BAŞARIYOSUN VE BİZLERE ÖRNEK OLUYOSUN...SENİN ADINA MUMLARI BEN ÜFLÜYOR VE FORUMA GERİ DÖNMENİ DİLİYORUM...KARDEŞİN, SENİN BURDA OLDUĞUN GÜNLERİ ÇOK ÖZLÜYOR....NİCE MUTLU YILLARA...
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl vay be kos koca dört seneyi devirmissin be Mohi kardesim... (bacim dersem olmaz di mi simdi ulu orta ) neyse uyduruk dogum günün kutlu olsun... Yine Delete kardesimin sözlerine ekleyecek bisey bulamiorum... NoT:lem böle duygulu duygulu seyler yazma sende , zate suluyum bugün ....
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl Mohicannnn nerdesin yaw? İstanbula gelmişin bide! Neyse Happy Birthday to you! Pasta istionmu al sana pasta! Bak üstündede 4 mum var
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl güzel yürekli dostum gerçi sen emekliye ayrıldın artık gelmeyeceksin belki foruma ama yinede herşey gönlünce olsun.....
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sevgili hemşom nice yıllara sevdiklerinle beraber her şey gönlünce olsun.. demek dört bitti.daha nice dört yıllara o zaman
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sevgili Mohican sen cansın tüm kalbinle doğruluğunla mertliğinle ne diyim sana iyki dostuz iyki varsın umarım 2006 da yüreğinde saklı kalan tüm dileklerin eksiksiz ve sağlıkla gerçekleşir herşey gönlünce olsun 4'üncü yaşın kutlu olsun
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl sen bana doğum günümde gül yollamıştın ben eli boş geldim partiye çünkü asıl parti değil bu(gerçi davetlide değilim ama yüzsüzlük ettimde geldim)......bu biraz ön hazırlık olmuş...hemde bayağı bir ön......neyse yinede doğum günün kutlu olsun....çünkü 2006 yılıyla yeniden doğdun......... herşey gönlünce olmuş diyecek laf yok ..........
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 19 yıl Hey gidi MohiCan koskoca 4 yıl vay be abi gittikce yaslanıyon.. DELETERİUS'un dedikleri aynen geçerli Tipinden anlasılıyo iyi biri olduğun heepiii börrtt deeyyy tuuu yuuuuuu
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl Elleri vardı akan Durmaya okşamaya alışamayan Çiçekten sudan yapraktan Kaleme silâhlara açılan Elleri sesine uygundu Saklardı kentin sevincini avuçlarında Saklardı bir sıcaklığı Geleceğin güneşini andıran Gün gelecek Gün gelecek Yolu da var gidilecek insanın yüzünü güldüren, hayatı sevdiren ey güzel insan iyi ki varsın
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 19 yıl şefim, dert ortağım, kader arkadaşım, dördüncü!! yaşın kutlu olsun.. biz derdimizi dermanımızla değişmeyenlerdeniz ama dönersen, gidenlere feryadımızı duyururuz belki... sende gidipte dönmeyenlerden olma emi......
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl TARİHİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ( 4 YAŞINA GİRMİŞSİN DE )...AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM; SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ FAZLASIYLA HAKEDİYOSUN...ŞU KİRLENMİŞ DÜNYADA İYİ KALMAYI BAŞARIYOSUN VE BİZLERE ÖRNEK OLUYOSUN...SENİN ADINA MUMLARI BEN ÜFLÜYOR VE FORUMA GERİ DÖNMENİ DİLİYORUM...KARDEŞİN, SENİN BURDA OLDUĞUN GÜNLERİ ÇOK ÖZLÜYOR....NİCE MUTLU YILLARA... sizde yediniz öylemi kusura bakmayın ileri bir tarih yazmıştım o günlerde de burda olmadığım için sizede eğlence çıkmış
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.