Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

TARİHİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ( 4 YAŞINA GİRMİŞSİN DE :D )...AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM; SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ FAZLASIYLA HAKEDİYOSUN...ŞU KİRLENMİŞ DÜNYADA İYİ KALMAYI BAŞARIYOSUN VE BİZLERE ÖRNEK OLUYOSUN...SENİN ADINA MUMLARI BEN ÜFLÜYOR VE FORUMA GERİ DÖNMENİ DİLİYORUM...KARDEŞİN, SENİN BURDA OLDUĞUN GÜNLERİ ÇOK ÖZLÜYOR....NİCE MUTLU YILLARA... :clover:

Gönderi tarihi:

vay be kos koca dört seneyi devirmissin be Mohi kardesim... (bacim dersem olmaz di mi simdi ulu orta :P )

neyse uyduruk dogum günün kutlu olsun... :D

Yine Delete kardesimin sözlerine ekleyecek bisey bulamiorum...

NoT:lem böle duygulu duygulu seyler yazma sende , zate suluyum bugün ....

Gönderi tarihi:

nice mutlu yıllara

sağlık ve huzur dolu

Gönderi tarihi:

Mohicannnn nerdesin yaw? İstanbula gelmişin bide!

Neyse Happy Birthday to you!

Pasta istionmu al sana pasta!

Bak üstündede 4 mum var ;)

Birthday%20Cake.jpg

Gönderi tarihi:

mutlu yıllar mohican, nice mutlu dört yıllara :)

Gönderi tarihi:

güzel yürekli dostum gerçi sen emekliye ayrıldın artık gelmeyeceksin belki foruma ama yinede herşey gönlünce olsun.....

cicek_resimleri.jpg

Gönderi tarihi:

sevgili Mohican

sen cansın tüm kalbinle doğruluğunla mertliğinle ne diyim sana iyki dostuz iyki varsın

umarım 2006 da yüreğinde saklı kalan tüm dileklerin eksiksiz ve sağlıkla gerçekleşir

herşey gönlünce olsun

4'üncü yaşın kutlu olsun :P

Gönderi tarihi:

Nice yıllara Mohi.

Gönderi tarihi:

sen bana doğum günümde gül yollamıştın ben eli boş geldim partiye çünkü asıl parti değil bu(gerçi davetlide değilim ama yüzsüzlük ettimde geldim)......bu biraz ön hazırlık olmuş...hemde bayağı bir ön......neyse yinede doğum günün kutlu olsun....çünkü 2006 yılıyla yeniden doğdun.........

herşey gönlünce olmuş diyecek laf yok .......... :clover:

Gönderi tarihi:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN EMMİ... :clover:

Gönderi tarihi:

Hey gidi MohiCan koskoca 4 yıl vay be abi gittikce yaslanıyon..

DELETERİUS'un dedikleri aynen geçerli

Tipinden anlasılıyo iyi biri olduğun :P

heepiii börrtt deeyyy tuuu yuuuuuu

Gönderi tarihi:

Elleri vardı akan

Durmaya okşamaya alışamayan

Çiçekten sudan yapraktan

Kaleme silâhlara açılan

Elleri sesine uygundu

Saklardı kentin sevincini avuçlarında

Saklardı bir sıcaklığı

Geleceğin güneşini andıran

Gün gelecek Gün gelecek

Yolu da var gidilecek

insanın yüzünü güldüren, hayatı sevdiren ey güzel insan

iyi ki varsın :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

şefim, dert ortağım, kader arkadaşım, dördüncü!! yaşın kutlu olsun..

biz derdimizi dermanımızla değişmeyenlerdeniz ama dönersen, gidenlere feryadımızı duyururuz belki...

sende gidipte dönmeyenlerden olma emi......

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

TARİHİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ( 4 YAŞINA GİRMİŞSİN DE :D )...AMA ŞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM; SEVMEYİ VE SEVİLMEYİ FAZLASIYLA HAKEDİYOSUN...ŞU KİRLENMİŞ DÜNYADA İYİ KALMAYI BAŞARIYOSUN VE BİZLERE ÖRNEK OLUYOSUN...SENİN ADINA MUMLARI BEN ÜFLÜYOR VE FORUMA GERİ DÖNMENİ DİLİYORUM...KARDEŞİN, SENİN BURDA OLDUĞUN GÜNLERİ ÇOK ÖZLÜYOR....NİCE MUTLU YILLARA... :clover:

:D sizde yediniz öylemi :P:clover:

kusura bakmayın ileri bir tarih yazmıştım o günlerde de burda olmadığım için sizede eğlence çıkmış :P:clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.