Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl soru içinde gizliydi aslında neyse peki soru, kariyer olarak nerden başlamak istiyorsun ?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl adli tıpta yüksek lisans beşiktaş şampıyon olduğunda ne yaptın?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Hayatta beceremem yüzüme gözüme bulaştırırım Temmuzda neden üşüdük
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl takdir.... senin söylediğin bir söz ilerde ata sözü olur mu ?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl Olmaz Hişşşt..!alttaki neden koşturup duruyoruz, nasılsa ölmeyecek miyiz?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl İşte o yüzden koşturup duruyoruz zaman kısa yetişmesi gerek çok iş var.. Hey altta ki ardına bakmadan çekip gittiğin oldumu?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 15 yıl oldu... hayat içinden çıkılmaz bir hal aldığın da ne yapasın?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 15 yıl Çıkmaz içinde kalırım Alttaki sevdiğin başkasını seviyor olsa ne yaparsın?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl hassasım.. kafama takıyorum.. dayanamıyorum.. karmaşığım.. ve deliiyim neden hemen hemen tüm forum oyunları seninle bitmiş?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Son sözü ben söylerim de hep ondan olmalı... Neden şimdi sen yazıyorsun?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Son söz bende olduğu için.. Alttaki neden uzun zaman görünmüyordum?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl İş güç işte noolsun... Neden kelimesi, niye ve niçinden farklı mı?
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl Yaşanır belki ama neden yaşanır o zaman bilemem? Neden bazı şiirler bizi allak bullak eder, kanatır?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Belki içinde kendilerini buluyorlardır.. neden çoğu insan maskeleriyle dolaşır?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Gerçek yüzler bazen hazmedilemeyebilir diye sanırım... Neden özgür olduğumuzu sanırız?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl "Özgürlük" yaşamakmı? yaşadığını sanmakmı? önce bunu düşünmek gerek.. neden "tam oldu" derken engeller çıkar?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 15 yıl Aslında tam olmamıştır da ondan, henüz yarımdır... Neden uygarlığı bir türlü yakalayamadık gittik?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.