Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 mutlu yıllar suhedacımm yeni bir kaleme ihtiyacın olacağını düşündüm. benim kadar güzel bir kalem hediye ediyim dedim. çikolata sevdiğini söylediler bana Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 mutlu yıllar suhedacımm yeni bir kaleme ihtiyacın olacağını düşündüm. benim kadar güzel bir kalem hediye ediyim dedim. çikolata sevdiğini söylediler bana Teşekkür ederim şekerim benim gibi yazmayı seven birinede verilecek en güzel hediyedir kalem senin kadar güzel olmasada çok güzel.. çikolata hııımmm bayılırım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Teşekkür ederim şekerim benim gibi yazmayı seven birinede verilecek en güzel hediyedir kalem senin kadar güzel olmasada çok güzel.. çikolata hııımmm bayılırım Beğenmene sevindim şekercim. benim kadar güzel olamaz tabi de idare et sen Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Bakalım kalem güzel yazıyor mu? Nice yıllara Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Bakalım kalem güzel yazıyor mu? Nice yıllara ben hediye ettim ya güzel yazmalı benim gibi Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Bakalım kalem güzel yazıyor mu? Nice yıllara hikmet kalemdemi yoksa sizin parmaklarınızdamı bilmiyorum ama..bildiğim çok güzel olduğu teşekkür ederim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 mutlu ve sağlıklı seneler arkadaşım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 mutlu yıllarrr canım yaaa öpüyorummm Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 mutlu ve sağlıklı seneler arkadaşım... mutlu yıllarrr canım yaaa öpüyorummm çok teşekkür ederim şekerler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 bu yaşında yalnız kalma inş anam bacım,anladın sen:)) Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 bu yaşında yalnız kalma inş anam bacım,anladın sen:)) inşallah bacım inşallah sende sende Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 bende geç kalanlardanım hadiseye.. yok be suheda bir yıl daha yaşlandın diye kutlama yapamıyacam ben.. varoluşuna baştan sevinmiştim zaten..geri kalan yıllarında sağlık ve mutluluk daha çok zaman geçirir senle umarım. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 mutlu mutlu yaşlan emii ama ben çözemedim doğum günü tarihini 15 inde mi doğmuşsun....ooo yenisine az kalmış Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 bende geç kalanlardanım hadiseye.. yok be suheda bir yıl daha yaşlandın diye kutlama yapamıyacam ben.. varoluşuna baştan sevinmiştim zaten..geri kalan yıllarında sağlık ve mutluluk daha çok zaman geçirir senle umarım. mutlu mutlu yaşlan emii ama ben çözemedim doğum günü tarihini 15 inde mi doğmuşsun....ooo yenisine az kalmış Çok teşekkür ederim. Bütün iyi dileklerinizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.