Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl mutlu yıllar suhedacımm yeni bir kaleme ihtiyacın olacağını düşündüm. benim kadar güzel bir kalem hediye ediyim dedim. çikolata sevdiğini söylediler bana
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl mutlu yıllar suhedacımm yeni bir kaleme ihtiyacın olacağını düşündüm. benim kadar güzel bir kalem hediye ediyim dedim. çikolata sevdiğini söylediler bana Teşekkür ederim şekerim benim gibi yazmayı seven birinede verilecek en güzel hediyedir kalem senin kadar güzel olmasada çok güzel.. çikolata hııımmm bayılırım
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Teşekkür ederim şekerim benim gibi yazmayı seven birinede verilecek en güzel hediyedir kalem senin kadar güzel olmasada çok güzel.. çikolata hııımmm bayılırım Beğenmene sevindim şekercim. benim kadar güzel olamaz tabi de idare et sen
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Bakalım kalem güzel yazıyor mu? Nice yıllara ben hediye ettim ya güzel yazmalı benim gibi
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 16 yıl Bakalım kalem güzel yazıyor mu? Nice yıllara hikmet kalemdemi yoksa sizin parmaklarınızdamı bilmiyorum ama..bildiğim çok güzel olduğu teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl mutlu ve sağlıklı seneler arkadaşım... mutlu yıllarrr canım yaaa öpüyorummm çok teşekkür ederim şekerler
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl bu yaşında yalnız kalma inş anam bacım,anladın sen:)) inşallah bacım inşallah sende sende
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl bende geç kalanlardanım hadiseye.. yok be suheda bir yıl daha yaşlandın diye kutlama yapamıyacam ben.. varoluşuna baştan sevinmiştim zaten..geri kalan yıllarında sağlık ve mutluluk daha çok zaman geçirir senle umarım.
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl mutlu mutlu yaşlan emii ama ben çözemedim doğum günü tarihini 15 inde mi doğmuşsun....ooo yenisine az kalmış
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 16 yıl bende geç kalanlardanım hadiseye.. yok be suheda bir yıl daha yaşlandın diye kutlama yapamıyacam ben.. varoluşuna baştan sevinmiştim zaten..geri kalan yıllarında sağlık ve mutluluk daha çok zaman geçirir senle umarım. mutlu mutlu yaşlan emii ama ben çözemedim doğum günü tarihini 15 inde mi doğmuşsun....ooo yenisine az kalmış Çok teşekkür ederim. Bütün iyi dileklerinizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.