Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine < gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.... < Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi... < < Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı < bir durumla karşılaştılar... < Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı... Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti... Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi... Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum"... Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir BİLDİĞİN var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak." Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak." çok güzel bursercan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 çok güzel bursercan tesekkur ederım. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 çok güzel bursercan saol Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 böyle bir kayınvalide henüz icat edilmedi:) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 böyle bir kayınvalide henüz icat edilmedi:) belkı gelmemıs olabılır ama gelmeyecek anlamına da gelmıyor.ımkansız degıl. sencede oyle degıl mıdır? Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 gerçekten hoştu,teşekkür ederim. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 gerçekten hoştu,teşekkür ederim. rıca ederım ne demek artık sende kaynana olunca boyle yaparsın Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 eger gelin biraz fesatsa kocasinin hep basina karar Yede migden yemek gorsun diye hayati boyunca o geceyi hatirlatip durur Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Yede migden yemek gorsun süpersin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine < gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu.... < Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi... < < Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı < bir durumla karşılaştılar... < Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı... Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti... Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi... Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum"... Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir BİLDİĞİN var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak." böyle bı kayınvalıde evrende 2 tanedır...bırı doğmamışdır bırı de ölmüşdür..... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2008 böyle bı kayınvalıde evrende 2 tanedır...bırı doğmamışdır bırı de ölmüşdür..... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 belkı gelmemıs olabılır ama gelmeyecek anlamına da gelmıyor.ımkansız degıl.sencede oyle degıl mıdır? ilginç bir teori ama kesinlikle imkansız kadınların doğasına ters Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 boyle bır kaynananın olma ıhtımalı % 0,000001 oldugunu dusun.evet cook kucuk bır deger ama yıne ımkansız degıl. yanı bu konuda kesınlık konusmak bence yanlıs ve hatta onyargı dıye dusunuyorum. tabı bu benım sahsı gorusum. senın dusuncelerıne de saygı duyuyorum kardesım. ıyı gunler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.