Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Resmi Gazete'de yayımlanan özel okullarla ilgili yeni yönetmelikte, eski yönetmelikte yer verilen, "özel öğretim kurumlarının yönetim bölümlerinde bulunması gereken Atatürk köşesi zorunluluğu yer almadı.

Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Atatürk köşesi şartı kaldırıldı. Özel okullarda kurucu olmak için "Ahlaken kötü şöhretli olmama" şartı da çıkartıldı.

''Milli'' olan her şeye savaş açan hükümet Atatürk'e de el attı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle, "Atatürk Köşesi"nin özel öğretim kurumlarının yönetim bölümünde bulunması zorunluluğu ortadan kaldırıldı. Özel okulların hangi mekânlarında kılık - kıyafet kurallarına uyulmasının zorunlu olduğuyla ilgili cümle yeni yönetmelikten çıkarılarak, "Özel öğretim kurumlarındaki eğitim personeli, diğer personel, öğrenci ve kursiyerlerin kılık-kıyafetlerinde ilgili mevzuat hükümleri uygulanır" denildi.

Haberler.

Gönderi tarihi:

*...Hirsizin biri geceyarisi bir kapinin kilidini kesmeye calisirken oradan gecen birisi merak edip sormus,ya arkadas ne yapiyorsun gecenin bu saatinde orada?diye.Hirsiz gayet sakin keman caliyorum demis.Adam,bu naSIL kemanki sesi cikmiyor diyince,hirsiz piskin piskin gülüp onun sesi sabahleyin cikar demis.*Simdi bizim durumumuzda aynen böyle oldu,birileri yavas yavas herseyi degistiriyor,kilifina uyduruyor yani minareyi calip kilifinida buluyor.Soranlara verilen cevap;DEMOKRASI,ÖZGÜRLÜK,INSAN HAKLARI.Peki bu nasil demokrasi,özgürlÜk insan hakki diyenlerede cevap hazir,yarinki Türkiye'nin temellerini atiyoruz!!statükoya son.

saygilarla

Gönderi tarihi:

meleklerin bacaklarını dikizliyorlar" diye rasathane kapattıran şeyhülislam kardeslere hazirlik yapiyorlar okullarda fetva çıkartacak olan ulemaları da gözlerden uzak huzurlu olsunlar diye ...

Efendi Türkler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.