Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Dur be ne ağlıyon :D

Sen fasulye değilsin canem üzülme :w00t:

• Cevaplar 146
  • Görüntü 12,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Değilsin tabe nerden çıkartırsın bilmem allahım ya -_-

Sana fasulye diyenler utansın hem fasulye durumuna düşmedin :w00t:

Ama sen genede şımarma :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

yok şımarmam ben.. :grin: şımaranı da sevmem zaten.. :lol:

tamam nerden çıkardım.. vallahi.. geçenlerde masamda bir poşet var.. önce korktum... biri odama bomba mı bıraktı diye.. açtım içinden çıktı.. benim bi suçum yok.. :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

evet.. çok masumum ben.. pakize teyzenin ziline basıp başkasını suçlayan da ben değilim zaten.. :blush:

canem benim.. nasıl da tanımış beni.. :grin:

Gönderi tarihi:

En son mikrofonu yiyodu o :lol:

bkz: turkish magazine

Gönderi tarihi:

:w00t: evet.. :shifty: ama ben hazırlık yapıyorum.. yoksa bu gece aysel teyze tarafından öbür dünyaya postalanıcam... tahtalı köye gidicem.. bişey istiyorsanız ordan şimdiden söyleyin.. :grin:

:w00t: aa rezillik.. onu da mı yakaladınız.. :angry: sizden de birşey kaçmıyor canım... -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

onun yanında olup ona her konuda yardım edemedıgım ıcın onu sevmıyom(cumle cok kapalı oldu ama neyse anlasılmıstır :)

Gönderi tarihi:

duygusuz çok fazla :cat: (cadıya)

ana kuzusu buda :online2long: (hihohaha) zeyneepp

Gönderi tarihi:
beni bırakıp gitmesi :getlost::huh::hug:

kızcağızım geldim işte..seni götüremezdim gittiğim yerlere çok tehlikeliydi.. :hug:

ben gibi laf anlamamasını :getlost:

duygusuz çok fazla :cat:

duygusuz çok fazla :w00t:

Gönderi tarihi:

duygusuz çok fazla+cadı+dediğim dedik+çaldğım düdük olmasını :P:D

Gönderi tarihi:

şuhluğunu sevmiyom :glare:

insan az çirkin olur yaw :laughing::hug:

Gönderi tarihi:

ya elimden geleni yapıyom ama olmuyo napayım :P

bana bunları söyleyen cadının saçlarını yolasım geliyo insan bu kadar olmaz yani :blink::getlost::hug:

Gönderi tarihi:

sardunyam kötü bişiyi :shifty: annemi çekememesi :getlost: güzelliğini kıskanması :getlost::lol::hug:

Gönderi tarihi:

konuş yafrum.. -_- anlat gerçekleri :wub:

bu gıcığın bana yaptığı eziyetleri anlat :(:islik:

Gönderi tarihi:

yaaaa bunlar hep böyle yapıyo nerde benim kuzucuklarım leylam, egzorsistim, sen estikçem, zedanım yafrularım nerdesiniz :crying::grin:

bu iki cadı büyük olanı ve küçük olanı çok dedikoducu işte ondan sevmiyom :getlost::w00t:

Gönderi tarihi:

annem :wub: yalnız bırakırmıyım seni hiç :hug:

sardunyam tiyze :lol: çocukların yok yine :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

hıhh...kaçılın.. :shifty: ben geldim... anneme neler söylüyosun kıss fıstığım... o benim bidenem bi kere.. :wub: sıcacık... :hug: oyh... ( tüm anneler öyle ben bütün anneleri seviyorum senin annen de çok güzel bi kerem... :P )

annesiyle bir olup annemin üstüne gitmesini.. sevmedim işte.. :P ( :hug: )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.