Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ağlarım ben.. fasülye durumunda kaldım.. bee.... fasülye değilim demek.. ehe... şımarırım hemen.. tutamazsınız..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Değilsin tabe nerden çıkartırsın bilmem allahım ya Sana fasulye diyenler utansın hem fasulye durumuna düşmedin Ama sen genede şımarma
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl yok şımarmam ben.. şımaranı da sevmem zaten.. tamam nerden çıkardım.. vallahi.. geçenlerde masamda bir poşet var.. önce korktum... biri odama bomba mı bıraktı diye.. açtım içinden çıktı.. benim bi suçum yok..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet.. çok masumum ben.. pakize teyzenin ziline basıp başkasını suçlayan da ben değilim zaten.. canem benim.. nasıl da tanımış beni..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl yemedim ben 'o' yedi.. ben yemedim hiç.. bir tane bile ısırmadım gerçekten.. midemde bi tane bile yok.. açıp baksınlar..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Tamam tamam yemedin sanada bugün bişicikler denmiyo çok duygusalsın canem
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet.. ama ben hazırlık yapıyorum.. yoksa bu gece aysel teyze tarafından öbür dünyaya postalanıcam... tahtalı köye gidicem.. bişey istiyorsanız ordan şimdiden söyleyin.. aa rezillik.. onu da mı yakaladınız.. sizden de birşey kaçmıyor canım...
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl Yazar onun yanında olup ona her konuda yardım edemedıgım ıcın onu sevmıyom(cumle cok kapalı oldu ama neyse anlasılmıstır
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl anlaşıldı merak etme.. benim yanımda olamamasını sevmedim.. ama hep desteksin merak etme varlığın yeter..
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl beni bırakıp gitmesi kızcağızım geldim işte..seni götüremezdim gittiğim yerlere çok tehlikeliydi.. ben gibi laf anlamamasını duygusuz çok fazla duygusuz çok fazla
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl ya elimden geleni yapıyom ama olmuyo napayım bana bunları söyleyen cadının saçlarını yolasım geliyo insan bu kadar olmaz yani
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl konuş yafrum.. anlat gerçekleri bu gıcığın bana yaptığı eziyetleri anlat
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl yaaaa bunlar hep böyle yapıyo nerde benim kuzucuklarım leylam, egzorsistim, sen estikçem, zedanım yafrularım nerdesiniz bu iki cadı büyük olanı ve küçük olanı çok dedikoducu işte ondan sevmiyom
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl annem yalnız bırakırmıyım seni hiç sardunyam tiyze çocukların yok yine :lol:
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl hıhh...kaçılın.. ben geldim... anneme neler söylüyosun kıss fıstığım... o benim bidenem bi kere.. sıcacık... oyh... ( tüm anneler öyle ben bütün anneleri seviyorum senin annen de çok güzel bi kerem... ) annesiyle bir olup annemin üstüne gitmesini.. sevmedim işte.. ( )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.