Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl BAZEN MÜZİK: Göksel BAKTAGİR Hayal Gibi-2 Albümü GARİP isimli enstrümantal eseri Kanun : Göksel Baktagir Piyano: Ceyhun Celikten Keman : Baki Kemancı
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl harika bir çalışma olmuş.. teşekkürler ablacım.. ellerine sağlık.. özellikle.. köpeğin sahibinin mezarına her gün gazete getirmesi.. açıkçası çok etkiledi beni... her kareden çok etkilendim.. ve gerçekten düşünürken dinlendim..müzik sayesinde sanırım.. çok hoş.. ve çok gerçek.. teşekkürler
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl harika bir çalışma olmuş.. teşekkürler ablacım.. ellerine sağlık.. özellikle.. köpeğin sahibinin mezarına her gün gazete getirmesi.. açıkçası çok etkiledi beni... her kareden çok etkilendim.. ve gerçekten düşünürken dinlendim..müzik sayesinde sanırım.. çok hoş.. ve çok gerçek.. teşekkürler
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl bakayim dedim gercekten düsünürken dinlendiriyormu diye..izledim birkac kere..hakliymissiniz Radya Sen estikce ben... benimkisi' de bana getirirmi acaba
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl bakayim dedim gercekten düsünürken dinlendiriyormu diye..izledim birkac kere..hakliymissiniz Radya Sen estikce ben... benimkisi' de bana getirirmi acaba benim tek güvenebildiğim onlar aslında... herkesten daha sadıklar... getirir elbette.. belki de dayanamaz yanına geliir.. belli olmaz onların sağı solu.. herşeyi anlıyorlar yahu.. benden daha iyiler bu konuda...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.