Zıplanacak içerik

Akıllıca Hakaret..(Tabi karşındaki anlayabilecek kapasitedeyse..:) )

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bildiğiniz üzre forumumuzda diğer üyelere açık veya örtülü hakaret etmek kural ihlalidir ve uyarı gerektirir..Şimdi ben size,bir iltifat gibi görülebilecek şekilde hakaret edebilirsiniz desem..;)

Hadi nasıl olabileceğini bulun..:) Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar..:grin:

NOT:Yukarıdaki sadece sorudur..Hiçbir artniyet veya yapma düşüncesi içermemektedir..:closedeyes:

Gönderi tarihi:
Bakarsınız değişik alternatifler de çıkar.. :grin:

pek çok alternetif olabilir:

"sizin bir ..... kadar akıllı olduğunuzdan eminim."

şüphesiz ki; aranan cevap bu değil,

ama benimki de yanlış sayılır mı???

Gönderi tarihi:

Sevgili Nobody;Başka bir dilde hakaret değil kasdettiğim..Hani söylendiğinde,söylediğiniz kişi ilk başta iltifat sanabilmeli bunu..Ve Türkçe..;)

Gönderi tarihi:

Benim aklıma ilk olarak bir söz geldi:Er olan er gibi davranır....Bir de şöyle düşündüm:Çirkin birine ,çirkin olduğunu söyleyemiyorsunuz ve bu kişinin eski fotoğrafını gördüğünüz zaman 'aa na kadar da güzelmişsin' denilebilir.Bilmiyorum oldu mu bu?

Gönderi tarihi:

Akabinde şu aklıma geldi.Kadın eşine yemek yapmıştır.Akşam eşi gelir yemek yerken eşi 'yemeğin bu defa harika olmuş'der.Şimdi bu durumda kadın tarafından çıkabilecek sonuç :Önceden lezzetli yapmıyor muydum?....şeklinde olacaktır.

Belki yanlış olabilir fakat yine de paylaşmak istedim. :)

Gönderi tarihi:

Güzel alternatifler bulmuşsun :) ama aradığım yanıt değil..

Gönderi tarihi:

Tahir kelimesiyle ilgili bir söz mü?Eğer öyleyse bir fikrim olacaktı.

Gönderi tarihi:

sen bir denizyıldızısın canımmmmmm benim.... desem mesela ;) iltifat etmiş gibi olup, hakaret etmiş olurum aslında, çünkü;

Deniz yıldızlarının beyinleri yoktur ve beyinsiz bir radial sinir sistemi ihtiva eder. Yani işin aslı ben sana deniz yıldızısın derken, çaktırmadan "beyinsiz" demiş de olurum...

Saygılar

Sevgiler :D

Gönderi tarihi:

Bunu da buldun ya,helal olsun Gloria..:grin: Evet çok zarif bir yaratık vasıtasıyla hakaret etmek mümkün.Ama dediğim gibi,karşındaki anlayabileceği müddetçe hakaret olarak algılanabilir..;) Bu da demek oluyor ki ne ben sana,ne sen bana denizyıldızı demiycez..:w00t::D

Zekan bu foruma sığmaz hale geldi Gloria'cım..;)

Benden de sana bir saygı-sevgi kokteyli..:clover:

Sevgili Cloud;İddiayı kazandım mı şimdi ben..;):huh::w00t::grin:

Gönderi tarihi:

Ya da şöyle de diyebiliriz;

Çok güzel bir yüzün var tıpkı Picassonun elinden çıkmış gibisin :wub:

:lol:

Gönderi tarihi:

yada bir hediye verirken:

SANA LAYIK DEĞİL AMA!...dersek hakaret sayılmazmı? :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.