Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 ZEYNEP MUSLU bebek dogum fotografcısı. guzel bırsekılde o duyguyu dıle getırmısler.tesekkur ederız Zeynep hanıma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 tşk ler sercan kardeş bir kadının hayatında yaşadığı en güzel ve tarif edilmez anlardan birisi Allah bütün isteyenlere nasip etsin inş... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 amin ablacım.valla abla senınkı kızya ben cok severım kız bebeklerı .ıyıkı yanımda degıl onu bır guzel yumusatırdım.bır operdım bır operdım.yanaklarını koparırdım. sen en ıyısı fotolarını koy sıteye. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 amin ablacım.valla abla senınkı kızya ben cok severım kız bebeklerı .ıyıkı yanımda degıl onu bır guzel yumusatırdım.bır operdım bır operdım.yanaklarını koparırdım. sen en ıyısı fotolarını koy sıteye. hayırlısıyla bi kucağıma alayımda, ilk fırsatta bebeğimin resimlerini ekliycem siteye merak etme Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 ıyı olur abla. boyle pembıs seylerde gıydır oyyy kurban olsun amcası ona Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.