Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Akıllı erkek haksız olduğu zaman erkeklerden, haklı olduğu zaman ise kadınlardan özür diler. H.L.Mencken Altın ateşle, kadın altınla, erkek de kadınla erir. Pythagore Bir kadına en uygun olan erkek, en çok sevdiği erkektir. Sean O'Casey Bütün erkekler koca bebeklerdir. D.H. Lawrence Cömertlik, erkeğe yakışan erdemdir. Goethe Erkeği erkek yapan kadındır. Emile Zola Erkek kadını, kadın kendisini yakalayıncaya kadar kovalar. Marcel Achard Erkek olmadığına memnunum; yoksa bir kadınla evlenmek zorunda kalacaktım. Madame De Stael Erkekler güzel şeyler söylemeyi bırakınca, onları artık düşünemez de olurlar. Oscar Wilder Erkekler şaraba benzer, geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero Erkekler kalpleriyle değil fikirleriyle yaşarlar. Cehov İyi bir karın mı olmasını istiyorsun? Öyleyse tam bir koca ol! Goethe Kadınların birbirlerini sevmemelerine sebep olanlar erkeklerdir.La Bruyere Alıntı
Φ picasso Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Burada gerçekten cok anlamlı ve doğru sözler var... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Burada gerçekten cok anlamlı ve doğru sözler var... tesekkurler anlamlarını anlamanız cok ıyı gercekten. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 hmm.. kısa ve öz Alıntı
Φ haveran Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 ERKEKLER, reklamlara benzerler, söyledikleri tek lafa bile inanmazsınız! ERKEKLER fala benzerler, ne yapacağınızı söylerler ama genellikle yanlış çıkar. ERKEKLER çekice benzerler, 5000 yıldır gelişmemiştir ama el altında bulunması faydalıdır. - Bir erkek 'ee, açıklaması uzun sürer' derse, bu ne anlama gelir? - Bu konuda hiçbir fikrim yok! - Amerika'daki akıllı bir erkeğe ne denir? - Turist! - Dünyanın en ince kitabı hangisidir? - Erkekler kadınlar hakkında ne bilirler? isimli kitap!... - Yeni evli bir erkekle, yeni aldığınız bir köpek arasındaki fark nedir? - Bir yılın sonunda, köpek sizi gördüğünde hala heyecanlanır! alıntıdır. Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Bir tane de kadınlar hakkında söz bulunsun da skor 50 - 1 olsun bari Kadınlar filler gibidir.Onları izlemeyi severim.Ama bir tanesinin sürekli yanımda olmasını istemem. W.C.Fields Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 bende diyiyorum bayanlarda ki sorun nedir al sana sorun bunları okuyorlarsa haliyle olur yani bu kadar ))) Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 ERKEKLER, reklamlara benzerler, söyledikleri tek lafa bile inanmazsınız! ERKEKLER fala benzerler, ne yapacağınızı söylerler ama genellikle yanlış çıkar. ERKEKLER çekice benzerler, 5000 yıldır gelişmemiştir ama el altında bulunması faydalıdır. - Bir erkek 'ee, açıklaması uzun sürer' derse, bu ne anlama gelir? - Bu konuda hiçbir fikrim yok! - Amerika'daki akıllı bir erkeğe ne denir? - Turist! - Dünyanın en ince kitabı hangisidir? - Erkekler kadınlar hakkında ne bilirler? isimli kitap!... - Yeni evli bir erkekle, yeni aldığınız bir köpek arasındaki fark nedir? - Bir yılın sonunda, köpek sizi gördüğünde hala heyecanlanır! alıntıdır. Feministler bile bunları demez... kuru ve hakaret dolu cümlelerden baska bir şey degil.. sadece kınıyorum Alıntı
Φ haveran Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Feministler bile bunları demez... kuru ve hakaret dolu cümlelerden baska bir şey degil.. sadece kınıyorum Ya arkadaşım bu alınganlık niye ki anlamadım . Zaten böyle değilseniz alınmanızı gerektirecek bir şey yok. Üstelik kadınlar için bunlardan çok daha ağırları ediliyor. Bir kadın öyle değilse alınmasını gerektirecek bir şeyde yoktur. Hoş doğruya doğru eğriye eğri, ( kadın ve erkek için söylüyorum) bu tanımlamalara cuk diye oturan tipler yok mu ? Feministler bile bunu söylemez diyorsun da birileri söylemiş işte. Ben yazarken bile çok güldüm ve kadın olmama rağmen kadınlar hakkında yazılan bu tür şeylere bile gülüyorum. Yani kafaya takılacak bir şey yok. Olayı abartmayın lütfen. Bakın Artropod arkadaşımız yazmış bile ne var bunda alınacak şimdi. Çok istiyorsanız ben kadınlar için yazılanları da buraya alıntılarım benim hiç sorun olmaz. Dediğim gibi sadece gülerim. Ama başlık erkekler için açılmış. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Ya arkadaşım bu alınganlık niye ki anlamadım . Zaten böyle değilseniz alınmanızı gerektirecek bir şey yok. Üstelik kadınlar için bunlardan çok daha ağırları ediliyor. Bir kadın öyle değilse alınmasını gerektirecek bir şeyde yoktur. Hoş doğruya doğru eğriye eğri, ( kadın ve erkek için söylüyorum) bu tanımlamalara cuk diye oturan tipler yok mu ? Feministler bile bunu söylemez diyorsun da birileri söylemiş işte. Ben yazarken bile çok güldüm ve kadın olmama rağmen kadınlar hakkında yazılan bu tür şeylere bile gülüyorum. Yani kafaya takılacak bir şey yok. Olayı abartmayın lütfen. Bakın Artropod arkadaşımız yazmış bile ne var bunda alınacak şimdi. Çok istiyorsanız ben kadınlar için yazılanları da buraya alıntılarım benim hiç sorun olmaz. Dediğim gibi sadece gülerim. Ama başlık erkekler için açılmış. söylediklerinizde haklısınız bir şey demiyorum ben onu söyleyenler için dedim siz sadece aktardınız yazınızın altındada alıntı yazısı vardı hiç alınmadım ama şunuda unutmamak lazım... kalp severken akıl onun yardımcısı, terk edilirken düşmanı olur...! bu sözlerde bu yüzden çıkmıştır kendi kabullenememişliklerini ve vicdanlarını rahatlatabilmek adı altında bu tür cümleler sarf etmek gerçekten çok yakışıksız.. ben kendime göre sadece kınıyorum bu tür davranışları yapanlarada tepkim aynı zaten... size karşı bir tepkim yok tekrar ediyorum yazınız sonunda zaten alıntıdır yazısı var... Saygılar.. Alıntı
Φ Artropod Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Ben dayanamıycam bir tane de ofsayttan atıyorum : Cehennem bile küçümsenmiş bir kadın kadar kızgın olamaz. William Congreve Alıntı
Φ haveran Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Ben dayanamıycam bir tane de ofsayttan atıyorum : Cehennem bile küçümsenmiş bir kadın kadar kızgın olamaz. William Congreve Kadin pesinde kosmanin zarari yoktur. Zarari veren onlari yakalamaktir. -Jack Davies- Bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken,dili... -George Chapman Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 bılseydım bayanlar ıcın de yazardım buraya Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 bılseydım bayanlar ıcın de yazardım buraya çok geç sayılmazsın.. bayanlar içinde bekliyoruz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.