Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 sayman22 sen hıc yardımcı olmaya calısmıyor sadece kötülüyorsun senı cok kınadım cunku düşünmeden davranıyorsun ona buna sorguladıgımı nerden cıkardın dedıkodular bu yonde kaçarmıssın sen kac zaten yazma bence baska bırsey cunku hıc bırseyden anlamıyorsun ayrıca kötü ve art nıyetlı bır ınsansın bence Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ne diyorsunnnn..... kaç evladım kaaaaççç.... aehaeuaha madem burca göre davranıon akvaryum al Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 kırdıysam özür dilerim kabalaştığımın farkında değilim ben sadece kalbinin sesini dinle demek istedim.. sorry... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 kırdıysam özür dilerim kabalaştığımın farkında değilim ben sadece kalbinin sesini dinle demek istedim.. sorry... tamam sayman iyi niyetle söyledıysen teşekkür bile ederim pek öyle anlaşılmadı ama kalbimin sesini dinlemek güzel öğüt dikkate alıcam, teşekkürler. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 balık burcu ? nasıldır benim anlastığım burc baska mesela bu baska ? cidden de inanıyorum artık ben astrolojiye anlastığım burc harici erkek arkadaşla anlaşamıyorum cünki... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 balık burcu ? nasıldır benim anlastığım burc baska mesela bu baska ? cidden de inanıyorum artık ben astrolojiye anlastığım burc harici erkek arkadaşla anlaşamıyorum cünki... yaa meliskoo sen fena yakalanmışsın aslında bize nafile soruyorsun bize sana iyi söyleyen hoş kötü söyleyen boş gelir sadece yapman gereken tek şey ona ondan hoşlandığını belli edeceksin ve zamana bırakacaksın burçların % 10 doğru olduğuna inanırım çünkü % 10 gibi bir oranda insan kendini burcuna göre ayarlıyor burç başka birşey değildir işte sen hoşlandığını belli et ve çekil kenara naz olayını kız yapar erkek değil o koşsun peşine Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Ben bilemedim adam çok güçlü karizma sahibi biri balık burcuymuş evvelden manken çok havalı bir kızla çıkmış ve kızı kapatmak(başını örtmek) istemiş benle çıkmak istiyor beni de kapatmak istermi ya da balık burcu nasıldır ? yorumlarınızı bekliyorum site sakinlerim Güzelim sen ciddimisin? Ne tür yorumlar bekliosun? Burcalara göre yorma sen bu adami.... kendin tanimaya calis, er ya da gece bilirsin merak etme... Kendi sökügünü dikemeyen Güzin abla diorum bu durumlarda, ama sen beni yinede dinle, birak Burcu murcu emi bende balık burcuyum aman uzak dur derim en azından nişanlım öyle diyor (Şaka bir yana insanları böyle şeylerle yorumlamak değerlendirmek çok büyük yanlışlara yol açar) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.