Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Ben bilemedim adam çok güçlü karizma sahibi biri balık burcuymuş evvelden manken çok havalı bir kızla çıkmış ve kızı kapatmak(başını örtmek) istemiş benle çıkmak istiyor beni de kapatmak istermi ya da balık burcu nasıldır ? yorumlarınızı bekliyorum site sakinlerim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Güzelim sen ciddimisin? Ne tür yorumlar bekliosun? Burcalara göre yorma sen bu adami.... kendin tanimaya calis, er ya da gece bilirsin merak etme... Kendi sökügünü dikemeyen Güzin abla diorum bu durumlarda, ama sen beni yinede dinle, birak Burcu murcu emi Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 ne diyorsunnnn..... kaç evladım kaaaaççç.... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 duygusal olur diyorlar.. ve o adam için o kadar çok dedikodu var ki ama inandırıcı değil gibi, gerçeğe adapte edince saçma olduğunu düşündürtüyor yapılan dedikoduların. Alıntı
Φ hunter02 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 slm meliskon bence balık erkeği harika gerçi kişden kişye değişir mesela ben romantik düşünceli iyi niyetli biraz saf erkeklerden hoşlanırım ve bu özellikler balık burcu erkeğinde var. bana sorarsan harika bir erkek tipi ama sen hangi özelliklere sahip erkeklerden hoşlanırsınki? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 aa süper ciddi mi biraz saf olsun ya cidden de çünkü hepsi çok cin oluyor hani benden daha çok cinlik düşünmesin biraz saf olsun duygusal olsun ama duygusal dediysem de öyle paçalarıma yapışmasın o da çok itici oluyor şimdi bu adam benle ilgileniyor daha çıkmadım umarım çıkar bir de evlenirim harika olur çok karizmatik biri çünkü yardımcı olduğun için teşekkür ederim ama duygusal derken herşeye alınıp inciniyor mu sen beni düşünmüyorsun gibi tripler mi yapıyor ? Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 selam arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. Elementi : Su Özelligi : Hassasiyet Yönetici Gezegeni : Neptün ve Jüpiter Metali : Alüminyum Ugurlu Günü : Persembe Ugurlu Sayisi : 7 Ugurlu Taslari : Yesil safir, opaz, mercan, ametis Ugurlu Renkleri : Deniz mavisi, yesil, mavi Ugurlu Çiçekleri : Inci çiçegi, beyaz gül, zambak Ugurlu Kokulari : Kiraz çiçegi, zambak, limon Ugurlu Müzik : Hafif müzik En Belirli Özelligi : Merhamet En Büyük Ideali : Rahat etmek En Büyük Hatasi : Kendini kötülemek En Büyük Arzusu : Dünyayi dolasmak arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. herşeyi Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Ben bilemedim adam çok güçlü karizma sahibi biri balık burcuymuş evvelden manken çok havalı bir kızla çıkmış ve kızı kapatmak(başını örtmek) istemiş benle çıkmak istiyor beni de kapatmak istermi ya da balık burcu nasıldır ? yorumlarınızı bekliyorum site sakinlerim ÜZGÜNÜM AMA BUNA YORUM BİLE YAPILMAZ SEN ERKEĞİ BURCUNU GÖRE Mİ SEÇERSİN ONU TANISANA Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2005 selam arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. Elementi : Su Özelligi : Hassasiyet Yönetici Gezegeni : Neptün ve Jüpiter Metali : Alüminyum Ugurlu Günü : Persembe Ugurlu Sayisi : 7 Ugurlu Taslari : Yesil safir, opaz, mercan, ametis Ugurlu Renkleri : Deniz mavisi, yesil, mavi Ugurlu Çiçekleri : Inci çiçegi, beyaz gül, zambak Ugurlu Kokulari : Kiraz çiçegi, zambak, limon Ugurlu Müzik : Hafif müzik En Belirli Özelligi : Merhamet En Büyük Ideali : Rahat etmek En Büyük Hatasi : Kendini kötülemek En Büyük Arzusu : Dünyayi dolasmak arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. herşeyi bilmiyorum sen kendini nasıl tanımlıyorsun yeminliyiz53 yani duygusalmısındır herşeye alınır mısın? sevdiğin kıza yapışır mısın çok sevginden mi bunaltırsın yoksa hep kaçar mısın ? çok merak ediyorumm lütfen yardım, teşekkürler Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 selam arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. Elementi : Su Özelligi : Hassasiyet Yönetici Gezegeni : Neptün ve Jüpiter Metali : Alüminyum Ugurlu Günü : Persembe Ugurlu Sayisi : 7 Ugurlu Taslari : Yesil safir, opaz, mercan, ametis Ugurlu Renkleri : Deniz mavisi, yesil, mavi Ugurlu Çiçekleri : Inci çiçegi, beyaz gül, zambak Ugurlu Kokulari : Kiraz çiçegi, zambak, limon Ugurlu Müzik : Hafif müzik En Belirli Özelligi : Merhamet En Büyük Ideali : Rahat etmek En Büyük Hatasi : Kendini kötülemek En Büyük Arzusu : Dünyayi dolasmak arkadaşlar :::.... benim burcum balık.. herşeyi erkek adam balık burcu olurmu yaa ne o romantizm falan tüüü yazıklar olsun sana yeminliyiz53 erkeklerin yüz karası seni Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 SELAM_YALNIZLIK neler diyorsun öyle balık burcundan adam oluyor çok da güzel oluyor, umarım anlaşabileceğim biridir. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 ya melisko kızma ama cok komik bi konu olmuş... sahış kapanmanı isterse bunu senin kötülügün için istemez gerci kıskanclıgından dır aslında .. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 SELAM_YALNIZLIK neler diyorsun öyle balık burcundan adam oluyor çok da güzel oluyor, umarım anlaşabileceğim biridir. erkek adam aslan burcu olur bak boğa da olabilir erkek dediğin güçlü olmalı eşini koruyabilmeli güven vermeli romantik adamdan ne olur be layt selami gibi senden önce kaçar Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 sahiplenici bi karakter vardır balık burcunda desem ne olur ki.. erkeklerin hepsinde sahiplenme koruma güdüsü vardır. burca göre olmuyor bu işler.. saygılar Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2006 sahiplenici bi karakter vardır balık burcunda desem ne olur ki.. erkeklerin hepsinde sahiplenme koruma güdüsü vardır. burca göre olmuyor bu işler.. saygılar işin doğrusu burca göre hiçbirşey olmuyor meliskoo da bunun bilincinde olmalı ama insan gene takılmadanda edemiyor hatta bazı insanlar burcunun özelliklerini kendine katmaya çalışıyorlar bende doğal olarak bu şirinliklerine gülüyorum Ben bilemedim adam çok güçlü karizma sahibi biri balık burcuymuş evvelden manken çok havalı bir kızla çıkmış ve kızı kapatmak(başını örtmek) istemiş benle çıkmak istiyor beni de kapatmak istermi ya da balık burcu nasıldır ? yorumlarınızı bekliyorum site sakinlerim meliskoo şunu unutmaki insanlar yeni sevgililerine hep bunları söylüyor eskisi hakkında çok havalıydı yok kapatmak istemişte başını kapattırmamış tek taraflı konuşmalarda konuşan hep haklı görünür sen sen ol dış görünüşe karizmaya güce v.s. önem verme özelliklede burcuna hiç önem verme nah şuraya yazıyorum bu adam zampara çünkü balık burcu falan konulara senin damarından giriyor işin ehli yani dikkat et bir erkek olarak benden bukadar Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 erkek adam balık burcu olurmu yaa ne o romantizm falan tüüü yazıklar olsun sana yeminliyiz53 erkeklerin yüz karası seni selam yalnızlık53. sen benim nasıl biri oldugumu biliyosunda niçin yalandan konuşuyosun . aslan burcunun bir özelliğimi bu......yalandan iftira atmak ...heeeeeeeeeeee.. Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 selam yalnızlık53. sen benim nasıl biri oldugumu biliyosunda niçin yalandan konuşuyosun . aslan burcunun bir özelliğimi bu......yalandan iftira atmak ...heeeeeeeeeeee.. selam yanlızlık53 .sen benim nasıl biri oldugumu biliyosunda niçin yalan konuşuyosun.bu aslan burcunun bir özelliğimi..yalandan iftira atmak ... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Bu topici ciddiye almak zekama hakaret olur.. Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bilmiyorum sen kendini nasıl tanımlıyorsun yeminliyiz53 yani duygusalmısındır herşeye alınır mısın? sevdiğin kıza yapışır mısın çok sevginden mi bunaltırsın yoksa hep kaçar mısın ? çok merak ediyorumm lütfen yardım, teşekkürler duygusalım ama herşeye alınmam.sevdiğim birini asla yanlız bırakamam kötü ve iyi gününde nerde olursa olsun ...belki yanında olamam ama inanki aklımdan hiç çıkmaz insanları anlamak çok zor ben sana ne söylersem söyliyim sen yine kendi bildiklerini yapacaksın bu bir gerçek .yardımçı olabildimse ne mutlu bana ...... Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Bu topici ciddiye almak zekama hakaret olur.. mesaj yazdığına göre ciddiye alınacak bir zekanda yok sanırım Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Bu topici ciddiye almak zekama hakaret olur.. katılıyorum sana SELAM YANLIZLIK53 aynen dedigin gibi ....Temel bigün keçinin boynuna tasma takmış kezdiriyurmuş. Arkadaşı Dursun yolda onu görüp, Ula Temel Napiysin demiş. Temel; Ula cörmiymisin köpeğimi cezdurayrum demiş. İdris; Ula bunun boynuzlari var. Temel; Valla ben onin özel hayatina karışmayrum demiş. işine bak sen arman ..... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 'SELAM_YALNIZLIK' selam yanlızlık selam öncelikle yorumlrın için teşekkür ederim sen adam zampara ya da havalı diyorsun iyi güzel ama benle daha hiç konuşmadı onun burcunu da dedikoduları da başkasından duydum bgun onun telefonunu bir iki defa caldırdım msj attım özel numaradan ve de forward mail attım ama ses çıkmadı sadece aşık mı etmekmiş amacı anlamadım ama fena aşık oldum çok da sinirliyim nasıl tavlıycam koşucam mı böle Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 inanamıyorum ...... , neden inanmadın ne yapabilirim mail attım cevap da vermedi neden bilmiyorum tek amacı tavlamak mıymış üzülürüm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 hayır insanları şu burcu bu burcu diye sorgulamana valla bende kaçardım herhalde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.