Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl Bir yarisma programinda yaptigi aciklamalarla birden bire ordunun ve tum herkesin hedef noktasi haline gelen bulent ersoy sizce vatanhainimi yoksa halka tercuman mi oldu soylediklerinin ne kadar payi var, ve neden kimse orduyu sorgulayamiyor ?? bulent ersoyun soylemis oldugu sozler aynen soyle "Ersoy: "Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani? Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar. Başkalarının masabaşı savaşı için evladımı harcayamam. Bir oyun oynanıyor ve biz bunların oyuncağı oluyoruz." saygilar
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl tabi önce her konuda TUTARLI olmak lazım sonra konuşmak lazım (yok canım isteyen istediğini konuşur tabiki...dokundurdum inceden ) popstar da mı dinlediniz bunları bilmiyorum ama daha farklı güzel haber programları var orada güzel şeyler doğru şeyler konuşuyorlar haberiniz olaaa...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl Hayir simdi saniyorlar ki,herkes evladindan vazgecmis aman gitsin sehit olsunda bizde cayir cayir yanalim sehit anasi olalim televizyonlarda adimiz gecsin. Veya Ordu alip evlatlarimizi kendi keyfi icin daglarda bayirlarda sehit ettiriyor ve yan gelip yatiyor,öyle ya *Ordu neden hic elestirilmiyor!* Bülent Ersoyun sözleri belki herkesin düsünce ve fikir beyan etme özgürlügü vardir kapsaminda görülebilir,ama her fikrin bir beyan tarzi vardir,bu birilerine arka cikmak icin askerlerin sehit edilmelerini kullanarak olmaz.Yillar önce orduyla arasinda olan kisisel kavgasinin hincini alir tarzda olmaz.Herseyin bir seviyesi vardir olmalidir, tabiiki bu seviyenin ne oldugunu bilenlere has bir seydir.Ülkenin sarki duayeni olmak sehitler sirtindan ajitasyon yapmak hakkini dogurmaz. Tabiiki her ananin yüregi yanmaktadir,herkes ayni aciyi duyamaz analar kadar,ama hic kimse sehit olanlarin pesinden senlikte yapmiyor yapanlar yokmu var tabiiki,cocuklarimiz kayatlarini feda ederken televizyonlarda göbek atanlari gördükce insan oldugumdan utaniyorum.Insanlik bu kadar alcalmamalidir ama maalesef ülkemizde böyle. Askerimiz ölmesin, sakat kalmasin hepimizin arzusu budur budurda hangi alternatif var elimizde buna da bir cevap verebilsek sanirimki sorunu halletmis olacagiz,bence alternatif olarak Kürtlere istediklerini vermekten öte fazlaca bir secenegimiz yoktur,olan varsa buyursun söylesin, kulaklarimizi actik bekliyoruz. saygilarla
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl Orduya satasmasinin sirf kisisel nedenlerden kaynaklandigini sanmiyorum cunku soylediklerinin gerceklik payinin cok buyuk oldugunu dusunuyorum sehit olan askerlerin ailelerine dikkat ederseniz hic birisinin yiyecek ekmegi icinde oturacagi dogru duzgun bir evi yok oglu sehit oldugunda gidip kimden hesap soracak hangi para ile sorusturma acacak.. Varlikli bir ailenin cocugunun daga teror avinda isi ne bir torpille turkiyenin en guzel yerinde askerligini yan gelip yatarak yapar.. Kusura bakmayin ama askerliktete esitlik yoktur zengin hic bir zaman fakir gibi askerlik yapmaz.. Bulent ersoyunda demek istedigi bu sehit olan gencecik askerler ne sartlarla o yasa geliyor acaba bundan haberleri varmi bana dokunmayan yilan bin yil yasasin diyoruz sadece... Ordunun dokunulmazligi var elestirilemez ordu ne yaparsa dogru yapar dogruyu bilir... Ataturkculugu savunurlar ama suana kadar kullanilan anayasalarin hepsini ordu getirmistir... Yalan olmazsa anayasamizin bir maddeside Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir diyor ama bu dogru degildir EGEMENLIK KAYITSIZ SARTSIZ ORDUNUNDUR.. Kurtler ne istiyor politika aciklarmisin bu soruyu !!! Kurtler kurtler huzur ferah baris is as geceleri kafalarini yastiga rahatca koyup uyumak istiyor bunu anlamak bukadar zormu ????
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl Orduya satasmasinin sirf kisisel nedenlerden kaynaklandigini sanmiyorum cunku soylediklerinin gerceklik payinin cok buyuk oldugunu dusunuyorum sehit olan askerlerin ailelerine dikkat ederseniz hic birisinin yiyecek ekmegi icinde oturacagi dogru duzgun bir evi yok oglu sehit oldugunda gidip kimden hesap soracak hangi para ile sorusturma acacak.. Varlikli bir ailenin cocugunun daga teror avinda isi ne bir torpille turkiyenin en guzel yerinde askerligini yan gelip yatarak yapar.. Kusura bakmayin ama askerliktete esitlik yoktur zengin hic bir zaman fakir gibi askerlik yapmaz.. Bulent ersoyunda demek istedigi bu sehit olan gencecik askerler ne sartlarla o yasa geliyor acaba bundan haberleri varmi bana dokunmayan yilan bin yil yasasin diyoruz sadece... Ordunun dokunulmazligi var elestirilemez ordu ne yaparsa dogru yapar dogruyu bilir... Ataturkculugu savunurlar ama suana kadar kullanilan anayasalarin hepsini ordu getirmistir... Yalan olmazsa anayasamizin bir maddeside Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir diyor ama bu dogru degildir EGEMENLIK KAYITSIZ SARTSIZ ORDUNUNDUR..Kurtler ne istiyor politika aciklarmisin bu soruyu !!! Kurtler kurtler huzur ferah baris is as geceleri kafalarini yastiga rahatca koyup uyumak istiyor bunu anlamak bukadar zormu ???? Anneler için bir kez de olsun biz yeter diyelim mi? Orduya satasmasinin sirf kisisel nedenlerden kaynaklandigini sanmiyorum cunku soylediklerinin gerceklik payinin cok buyuk oldugunu dusunuyorum sehit olan askerlerin ailelerine dikkat ederseniz hic birisinin yiyecek ekmegi icinde oturacagi dogru duzgun bir evi yok oglu sehit oldugunda gidip kimden hesap soracak hangi para ile sorusturma acacak.. Şimdi verilecek hesapları teker teker ele alalım mı Sayın Yakışıklı?Acaba nasıl işin içinde çıkacağız!Şehit olanlar kimler yada masa başında hesap yapanların çoçukları nerede? Kurtler ne istiyor politika aciklarmisin bu soruyu !!! Kurtler kurtler huzur ferah baris is as geceleri kafalarini yastiga rahatca koyup uyumak istiyor bunu anlamak bukadar zormu ???? Evet Sayın Politika;gerçekten Kürtler sizin için kim ve ne istiyor?Onları ne kadar anlıyorsunuz?
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl Kurtler kurtler huzur ferah baris is as geceleri kafalarini yastiga rahatca koyup uyumak istiyor bunu anlamak bukadar zormu ???? İyide bunlar hepimizin istediği şeyler,nasıl yalnızca kendinize özgü görebilirsiniz..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl tabi önce her konuda TUTARLI olmak lazım sonra konuşmak lazım (yok canım isteyen istediğini konuşur tabiki...dokundurdum inceden ) popstar da mı dinlediniz bunları bilmiyorum ama daha farklı güzel haber programları var orada güzel şeyler doğru şeyler konuşuyorlar haberiniz olaaa... godziii sen herseyin güzelini söylüyorsun bülent ersoy gitsin ilk önce taksimdeki turistlere yapilan tacizlerle ilgilensin belki bir faydasi olur! sonra trafikde onlarca insanimiz hergün yasamini yitirirken o konuyla artistlik yapsin.. onun ayaklarinin yere basmasina saglayan laik cumhuriyetle degil!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.