Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl hepinize merhaba ... sitenizi kızım"deniz_kizi" sayesinde tanıdım . O burdan tanıdıgı birçok kişiyi cok seviyor . Evde de takıldıgı icin merak etmiştim bende. Birgün sordum "Nasıl bir site ? o da" Anne tezimle ilgili birşeyler bakarken tesadüf olarak gördüm ve o gündür cok seviyorum bu siteyi." dedi ve sizlerden bahsetti az cok onun tanıdıgı kişileri tanıyor gibi o cok sevmiş sizleri ona gösterdiginiz ilgiden dolayı da tşk ediyorum . Bende zaman buldukça sizlerle tanışmak isterim .Teşekkür ediyorum böyle güzel bir siteyi hazırladıgınız icin .
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl Öncelikle hoşgeldiniz..ne iyi ettiniz de geldiniz.. Kızınıza gelince..o kadar sevgi dolu bir kalbi var ki.. sevginizi çok güzel ifade etmişsiniz..sevmeyi öğretmişsiniz ona..yani bir insana verilebilecek en güzel armağanı vermişsiniz..böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için öncelikle tebrik ediyorum sizi.. O benim komşum..e sizde onun annesi olduğunuza göre sık sık karşılacaz demek oluyor bu.. Bir akşamüstü komşumla oturmaya beklerim o halde..
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl hosgeldınız(teyze mı demelıyım acaba ) valla bende kızınız gıbı tesadufen buldum.sımdıde ayrılamıyorum.gercekten burda guzel dostluklar var.o yuzden de Allah nasıp ederse (admın benı atmazsa ) burdan hıc ayrılmayacagım. tekrar hosgeldınız (teyze) aha sıtenın teyzesıde oldu.
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl hoşgeldiniz kızınız çok sevgi dolu,arkadaş canlısı,sıcakkanlı...kısa zamanda samimi olup sevdik birbirimizi benim için dost,sırdaş...canım ne zaman sıkılsa yanımda...arada kızıyo bana ama olsun sizde hoşgeldiniz forumumuza sık sık karşılaşmak dileğiyle...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl Hoşgeldiniz Deniz kızını yani kızınızı çok seviyorum. Bu kadar insancıl,duyarlı ve saygılı bir evlat yetiştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Sizinle tanışmak benim için mutluluk olur
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl Merhabalar efendim.Öncelikle hoşgeldiniz,aramızda olmanızdan büyük sevinç duydum,çünkü kızınızı çok seviyorum benim için çok önemli bir arkadaş.Burada gerçekten güzel arkadaşlıklar var.Çok hoş zaman geçirebileceğiniz bir yer. Farklı paylaşımlarda görüşmek üzere...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl annemm nefesimm bitanem ... hepinize tşk ederim onun adına o unutmuştur yeniden bakmayı ben de inanın sizleri cok seviyorum iyiki sizleri tanıdım
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl öncelıkle hoşgeldınız teyzecım şincii bı anda kafamda kurguladım.. ..benı gunde bikaç kez arar,bana ulaşamayınca arkadaşları ona da ulaşamadıysa komşunun oğlu gelır annen aradı cebı açsana dıye oysakı ağız tadı ile uyamak için kaparım cebi bıde annemın pc olsa..benı msn de göremese..bıde forumu bilse..ve ben o anda forumda olsamm..amanninn..annem dırek yazar oyuna kızım nerdesın cebını aç çabuk,nıye hala yatmadın,merakdan öluyorum nıye tel kapalı
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl annem adına hoş bulduk o şimdi uyuyor da hatun kayak yapmış bütün gün günes biraz yaktı diyor ne cadısın sen ya insan açmaz mı annesi arayınca
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl ya açmamak değil..bazen uykum bölunmesın dıye cebı kapıyorum o zaman kopuyo kıyamet..çünkü zil sesı böluo uykumu
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 17 yıl ne olmuş bi daha uyu cok mu zor yane? kırma benim teyzemi arayınca ac o kadar merak eder yazık ya
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.