Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet yaf.. bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın... hatta aysel teyze yaşlı basmayın dedim.. ama dinlemediniz... sonra bana bağırıyorlar... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet yaf.. bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın... hatta aysel teyze yaşlı basmayın dedim.. ama dinlemediniz... sonra bana bağırıyorlar... Hadi aysel teyze tamam anladık ya emine,şaziye,pakize,esma,seda,nurhan,birgül,songül,ilknur,teyzeler nolcak hee Onların ziline basarken oldukça keyifliydin ama Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Zile basıp kaçmaca mı oynadınızz Bende istiyoruumm Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Çok yorucu oluyor tavsiye etmem akşam 2 saat koştuk Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 şşt.. utandırma bakemm komutanını... ayy valla hela pakize teyze arkamızdan terlik fırlattı da arkada bizim hüsonun kafaya geldi ya.. en keyiflisi oydu... bizim hüso kim ki ? ben de tanımıyorum.. bu gece aysum sen de gelll ama kafana terlik falan gelir.. kıyamam.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 İyi işte ne güzel spor olmuş bu sefer de camlara taş atalım langırttt ( biraz gürültülü olur ama ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 yakalandığında para istiyorlar yafhu... bu iş en temizi.. bas, kaç.. vın... ondan kaçması daha zor... kask falan alıcaz gruba.. sonra cam için çıkıcaz.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Doğru diyosuun zil en iyisi falla Yalnız terlik direk benm kafaya gelir heralde malum boyy Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 evet olabilir.. o yüzden tehlikedesin dedim ya... ama terlikler işin zevki.. en güzel yanı... ama sana gelirse kıyamam tabi.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Ben size koruyucu kalkan olurum bea Zevk mevk kalmaz heralde kafaya yiye yiye Bakarsınız benm kafaya geliyo diye sıkıldım eğiveririm kafayı Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Bize scoter lazım birer tane bak o zaman tam süper oluruz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Tam teşekküllü çete mi oluyoz ne Plan da yapalım oldu olacak Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 plansız çıkmak en güzeli.. bindik bi alamete.. gidiyoz kıyamete... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 parmaklarımızın götürdüğü yere gidelim diyorsun Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 daldınız konuşmaya arkadaşlar....başlığı unuttunuz....araya girmiş oldum çok pardon.... :)sen bu forumun vazgeçilmezisin.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Al bendende o kadar plan yok Ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 sen bu forumun düzenleyici güzeli.. hoşgeldin yaf.. gir araya tabii.. evet parmaklarımızın sesini dinlicez.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 kıymetlisisin dediydim en son lucifere dediydim Sen bu forumun yaramazıı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 şşt.. sessiz olalım... ser verip, sır vermeyelim.. sen de aramıza bu gece katılıcak olanısın... ney olduğu söylenmez... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 tamam o zaman Sen bu forumunnn söyleyemem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ben de söylemem... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 ŞşŞşŞş sessiz oooo yakalanacaz haberiniz olsun aysum eşofmanlarını giy kıs koşarken rahat oluyo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 luci:uzun zamandır yok olanı..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 zeyno: şirinesi Tamam ben pijamalarla çıksam da olur Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 luci:uzun zamandır yok olanı..... Bugün neşeli olanı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.