Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl bendeee Tamam sende gel seni nerden karşılıyayım Denizden mi gelicen karadan mı
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl üff amma nazlandınız ben sizi arabamla götüreyim......nerden alıym sizleri.......
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl bende gelsem Tabi ki zeynepcim sende gel Ben gidip 3-5 kek daha yapim
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl tamam arabada olur,ama ben 2 saatte bi mola isterim başka türlü binmem hadi zeynepcim kleo bak iyi şoför değilsen başka biri kullansın ra dya apla bayağı birşeyler hazırla,aç falan bırakma bizi
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Tabi ki zeynepcim sende gel Ben gidip 3-5 kek daha yapim ablacım benimki çikolatalı olabilirmi??
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl tamam arabada olur,ama ben 2 saatte bi mola isterim başka türlü binmem hadi zeynepcim kleo bak iyi şoför değilsen başka biri kullansın ra dya apla bayağı birşeyler hazırla,aç falan bırakma bizi mola yok .sen belediye otobusumu sandın benim arabamı....in bin.. yok ben almıcam arabama sisleri....
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl bende muzlu bi yaş pasta alabilir miyim? ayrıca soğuk birşeyler hazırlarsan biz gelmeden. gerçi kleo'nun şoförlüğüne pek güvenemiyorum ama
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl mola yok .sen belediye otobusumu sandın benim arabamı....in bin.. yok ben almıcam arabama sisleri.... sakın mola falan verme hemen gelin ama bak gelince çocuk bakcanız ona göre
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl sakın mola falan verme hemen gelin ama bak gelince çocuk bakcanız ona göre bakarız ablacım senin istemen yeter
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl aça ile zeynep çocuk baksın ben sevmem çoçuk bakıcılığını........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.