Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sensin pasaklı Bi defa ben suyu az kullanıorum Forumun hiçbişeysi Çöp karıştıranı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 doğru konuşanı ehemm ehmm..öleyimdir tabee Bilgilisi nası da bildin beni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Suçlusu.. Sürekli gisli girmesinin altında neler yatıo, kim bilir neler karıştırdı ( Egso ) Kıs Lilac gördün mü sankim çöp karıştırırken İftiracısı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 suratı her daim kırmızı gezenisin anladın sen onu Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Suçlusu.. Sürekli gisli girmesinin altında neler yatıo, kim bilir neler karıştırdı ( Egso ) Kıs Lilac gördün mü sankim çöp karıştırırken İftiracısı kıss kendin dedin ya geçen gün..arada karıştırıyorum çöpü işime yarayan bişi bulunca alıyorum die Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 egso sana demedim o anladı kendini Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 biliyorum yeşilsu sen rahat ol ona kırmızı çok yakışıyor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 kıss kendin dedin ya geçen gün..arada karıştırıyorum çöpü işime yarayan bişi bulunca alıyorum die Kıs ben ne saman dedim kandırıkçılık yapma Yeşil ve Egso anlamadım bi daha anlatın.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 egso sana demedim o anladı kendini Kim acaba bak merak ettim şimdi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 lilaç bir tane var ondan oda senin üstündeki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Neymiş bana yakışan kırmızı ? Nie ukalaymışım ? Hayırdır noluyooo ? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sana demedim ya natii Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 suratındaki sevgi abidesinin vermiş olduğu yanaklarındaki pembemsi kırmızılık nati Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Yalan söylemekten bile utanmıosunuz Cevap bekliorum ??? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 nati sana demedim ,, egso sanada demedim o zaten kendini anladı ok sorun yok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Sazan1, sazan2, sazan3, sazan4, sazan5, sazan6, sazan7, sazan8, sazan9 ( bir nesne, kişi vs. dokunun ) sazan10 Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bu kadar dokunacağını bilseydim neyse bünyede sorun yapar bizim dediklerimiz sonra canım aaa:w00t: bu formun sazan sevenisin gaba baksana dilinden düşmüyor ? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 ayyy bende yanlış anlasıldım sandım allah seni netmesin yaa nati Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Egso dokun da senden ona geçsin Hahohuho :lol: Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sen dokun sen daha yakınsın bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 E ben saydım.. Sen dokuncaksın zaten dokunmadıysan sazan10 olmuştur.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.