Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

:D oldu o zaman

Gönderi tarihi:
benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim

:unsure: şş....bu tepki de neyin nesi....iyi kendin bilirsin..... :)

şu foorumda birini kırmak...yada koyu bir tartışma ve ben uzak dursun.... :clover:

sen bu forumun yanlış anlayanısın...yenisisin....

Gönderi tarihi:
aynı gün mü doğmuşuz :) çok hoş :)

Öncelikle hoşgeldin.. :) İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir..;) Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek..;):clover:

Topic başlığının gereğini de yerine getirelim:

Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin..:)

Gönderi tarihi:
Öncelikle hoşgeldin.. :) İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir..;) Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek..;):clover:

Topic başlığının gereğini de yerine getirelim:

Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin..:)

taurus abim... :wub: teşekkür ederim...beni yanlış anladı zaten ben olamazsın demedim ki...hem benden öncede Lilac'ım vardı...demi ama....tekrar teşekkürler... :):clover:

sen bu forumun beni avuçlarının arasında mutlu eden sıcacık dedesi...babası...abisi...kardeşisin... :clover: hepsini de en güzeliyle yerine getireni.... :)

Gönderi tarihi:
hoşbuldum :) teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın :clover:

Güzel bir başlangıç yaşadığımsın..:clover: Ama beni mahçup etmek yok..:blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.