Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 aysumusun, şikerisin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 malum beşiktaşlı ablamız o bakımdan ağar dedim aysum sende benim sevdiğim bir üyesin ablamda fazla söze gerek yok sanırım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bi yerden hatırlayacak gibiyim.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 çıkaramadım...ama sen hoş sohbetisin bu formun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hastanemizin baş hastalarından... polisiyede görev arkadaşım... ee daha ne olsun... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sen bu forumun vazgecilmezisin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sen bu forumun vazgecilmezisin yeni gördüğüm ama hakkımda yorum yapabilenisin.... -hakikaten kıss onu nerden çıkardın.... - Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 öyle oldugun icindir belki o yuzden cikmis olabilir sen bu forumun anlayislisisin Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sadece esraaa'sı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sağol canım.... sen bu forumun gizli ajan takipçisisin.... -araya biri girdi...esra içindi....hem şu araya giren imajın tutmaz söyliyim... nedenini anlarsın bi gün... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 benim imajımla ilgili bi sıkıntım yok ne demek istedigini bi gun anlarım elbet ama sıcak bir merhabayı bu soyledigine tercih ederdim şş....bu tepki de neyin nesi....iyi kendin bilirsin..... şu foorumda birini kırmak...yada koyu bir tartışma ve ben uzak dursun.... sen bu forumun yanlış anlayanısın...yenisisin.... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 yanlış anlamadım sadece olumlu yaklaşmaya çalıştım sanırım sen de yanlış anlayasın, tartışmayı sevmem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 bu forumun benimle aynı gün doğmuş olanısın.... bi koçla konuşuyoorum demek.... neyse bu arada hoşgeldiniz.... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 en tatlisisin sen bu forumun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 teşekkür ederim... sen de bu forumun bilmem de benim kanımın kaynadığısın... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 teşekkür ederim...sen de bu forumun bilmem de benim kanımın kaynadığısın... aynı gün mü doğmuşuz çok hoş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 aynı gün mü doğmuşuz çok hoş Öncelikle hoşgeldin.. İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir.. Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek.. Topic başlığının gereğini de yerine getirelim: Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Öncelikle hoşgeldin.. İmaj konusunu açıklayayım;Üstündeki üye hareket ve sevgisiyle ben de kelebek olduğu hissini yaşattı ve ona kelebek demeye başladım.Şu anda forumun ''Lilaç''la beraber 2 kelebeğinden biridir.. Bu sen de kelebek olamazsın demek değil elbette ama kelebeğimin anlatmak istediği bu olsa gerek.. Topic başlığının gereğini de yerine getirelim: Sen bu forumun açıklama yaptığım yeni üyesisin.. taurus abim... teşekkür ederim...beni yanlış anladı zaten ben olamazsın demedim ki...hem benden öncede Lilac'ım vardı...demi ama....tekrar teşekkürler... sen bu forumun beni avuçlarının arasında mutlu eden sıcacık dedesi...babası...abisi...kardeşisin... hepsini de en güzeliyle yerine getireni.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 İşte benim sevgi kelebeğim.. Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hoşbuldum teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hoşbuldum teşekkür ederim... sen de bu forumun cok sıcak kanlısısın Güzel bir başlangıç yaşadığımsın.. Ama beni mahçup etmek yok.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 sen bu forumun mahçup edilmeyi hakedenisin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.