Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ben geliyorum ama siz görmüyorsunuz yoksa ben gelmiyorumda siz görüyormusunuz? noluyor yaww Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ben geliyorum ama siz görmüyorsunuz yoksa ben gelmiyorumda siz görüyormusunuz? noluyor yaww gel gör kel kör kirpi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 goremiyorum kor oldum! bende sağır oldum birbirimizi ağırlayabiliriz artık gel gör kel kör kirpi üç tas has hoşaf Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bende sağır oldum birbirimizi ağırlayabiliriz artık üç tas has hoşaf sen bızım çekostovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 semsipasa pasajinda sesi buzusesiceler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 evet ama macaristanlılaştırabildiklerinizden olabilirim kanımca Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Sizi gide Bre berberler sizi...sizi gidi bakar körler sizi....sizi gidi Polemikasyoncular siziiiiiiiii hı hı hıııı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 al şu takatukaları takatukacıya takatukalattırmaya götür takatukacı takatukaları takatukalamazsa al sedoşa getir Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 al şu takatukaları takatukacıya takatukalattırmaya götür takatukacı takatukaları takatukalamazsa al sedoşa getir en çok sevdiğim ablamsın senn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 en çok sevdiğim ablamsın senn teşekkür ederim sende sevdiğim kardeşimsin forumun sıcak kanlısı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çok saygı duyduğum teyzemsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yaşı 99 olan senken ben senin nazıl teyzen oluyorum hesaplayamadım yoksa bu matematiğin felsefesi olmoormu hakkatten alllaallaaalalala beaaaa bu forumun en akıllı bayanısın seni tek geçerim işte o kadar Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yaşı 99 olan senken ben senin nazıl teyzen oluyorum hesaplayamadımyoksa bu matematiğin felsefesi olmoormu hakkatten alllaallaaalalala beaaaa bu forumun en akıllı bayanısın seni tek geçerim işte o kadar sen de en iyi en sıcak kalplisi:) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 sen de en iyi en sıcak kalplisi:) sende öylesin Bursanın neresindensin bu akşam kuzenim geldi oraya merkeze Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 çok saygı duyduğum teyzemsın sen de en iyi en sıcak kalplisi:) ana birden 2 ablam daha oldu yok yok teyzelerim oldu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 sen bu forumun bebek yüzlüsüsün Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 ana birden 2 ablam daha oldu yok yok teyzelerim oldu benden alıntı yapmışsın teyzem demişsin anlayamadım ama sanırım bi yanlışlık oldu benden sana olsa olsa amca olur sardunyam, ben ihsaniyedenim kuzenin nerden? belki tanıyorumdur Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 o istanbuldan da Bursaya bir iş için geldi yarın dönecek geri bursa merkezde bir yerde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 benden alıntı yapmışsın teyzem demişsin anlayamadım ama sanırım bi yanlışlık oldu benden sana olsa olsa amca olur sardunyam, ben ihsaniyedenim kuzenin nerden? belki tanıyorumdur şaka yapmıştım ama kızmana anlam veremedim ablacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 kaan sanırım senin uykun geldi amca olur diyor ablacım diyorsun canım ya, prusiasın kızdığını sanmıyorum sanırım düzeltmeye çalıştı alemsiniz ya Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yok kızmadım yaw valla güldüm hala gülüyorum ısrarla abla demene amca da dedik ama abi de bari sen amcayı sevmedin sanırım çok yaşa kaan emi çok yaşa sen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 sizden abla olursa o zaman sedoş kesin dede olur Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yok kızmadım yaw valla güldüm hala gülüyorum ısrarla abla demene amca da dedik ama abi de bari sen amcayı sevmedin sanırım çok yaşa kaan emi çok yaşa sen yaf ben senii abla zannetim yane bayan zannetim sen meğersem amcaymışsın olur canım böyle şeyler ben zaten şaka yapmıştım.. Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 sizden abla olursa o zaman sedoş kesin dede olur sedoşu tanımıyorum ama neyse endişelenmesine gerek yok dede olma ihtimali yok benden abla falan olmaz dede olur ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.