Φ suheda Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 avatarındaki resmini çok sevdiğimsin Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 saygı değer arkadaşsin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 adı ipek gönlü pek arkadaşlarmdan birisisin Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 adı ipek gönlü pek arkadaşlarmdan birisisin teşekkür ederim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Acemi a$igisin bilmem ipek arkidişim bu forumun ipek kaplisi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 hala yürüyemeyenisin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 sevdiğimisin.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 bilmem ipek arkidişim bu forumun ipek kaplisi sizlerin güzelliği teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 kormaktan ,korkan şaka Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 arkidis diyen sevgi dolu arkadasisin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 en uzaklardaki arkidişimizsin Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 samimi ve kendini sevdirenisin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Şakalar tekerrürden ibarettir... bazı iletilerimin altına yazmışsın gözümden kaçıyorlar.. Kötülüğü iyilik sanan birimisin.? yoksa korku anında beyni yerine bacakları ile düşünüp yazanmısın.? Sen bu Forumun en çok Alegori yapanısın. arkidişim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 konuşmayı dah sökemeyenisin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 forumda ilk tanıştığımsın.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 bana dün neden cevap vermedin beni beğenmüyormusun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 ya ama nasıl yaptım ki ben öyle bişey...kesin soru sorduktan sonra sen çıkmışımdır forumdan...yoksa öyle bi şey yapmam hele de sana hiç özür dilerim....şaka gibi geldi ama doğru galiba....dediğim gibidir...yoksa ben öyle bişey yapmam.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 yok ya önemli değil zaten gülerek söyledim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 yok ya önemli değil zaten gülerek söyledim olsun.... forumda şaka gibi sorusunu cevaplamamış olduğum ama bunu aklımın ucundn bile geçirmeyeceğim saygımın sonsuz olduğu sevdiğimsin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 bende seni seviyorum canım yanlış anlamasaydın keşke neyse olsun beni tanıdın az çok.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 bende seni seviyorum canım yanlış anlamasaydın keşke neyse olsun beni tanıdın az çok.. tanıdım iyi niyetini ...olsun sen şaka yapmış olabilirsin ama ben kendime kızdım... tşk ederim yinede.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Usta olma yolundaki üyesisin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 sen bu formun bu gece gergin olanlarındansın... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Yok canım dediğim ve sevdiğim üyelerinden birisin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.