Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 sen bu forumun ağzı var dili olmayanısın Kim kıs ben mi Heralde yazdığını şaşıranısın Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 güzel gözlüsü.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre Ne yaptık ki bis Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Kısım sis nati ile birlikte can ciğer kusu sarmasısınız Gösüme çok batıonus ona göre Sanane kısım yaa Sen de benim gösüme batıon Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Sanane kısım yaa Sen de benim gösüme batıon Batarım ben büyüğüm Aysum her an bişi yapacakmış gibi bir hal sezdim sende Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Aysum her an bişi yapacakmış gibi bir hal sezdim sende Evet doğru bildin ama kime olacağı belli olmaz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Büyüdün de ne oldu Sen bu forumun hiç bişiyi deilsin ya ne die duruon burda sen ( gece'ye ) Aysum bitanesi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Natiii ukalası Aysumda yandaşı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 natiii varsa içinden sölemek istedin başka bişey uhde kalmasın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 velvelecisi :lol: Ört bas etmeye çalışanııı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yanlış anlayıp bunuda davul zurna ile ilan edenisin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yanlış anlayıp bunuda davul zurna ile ilan edenisin İstediğim şeyle ilan ederim canım Seni gidi seniiii ..... ( Nıhahahha ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Çiçeği burnunda gelini Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Çiçeği burnunda gelini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Bakıorum da ağzın kulaklarına vardı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ohhhh be gelin tanımlanmasından kurtuldum hayırlı olsun kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Saol kankim Kabahat bende pm atsana önceden Ne bunların yanında söylüyon Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Demek bisden gislicektin hııı Zaten damat seni ne die alıo anlamış diilim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 O nedemek kıs natiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.