Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Forumun nesisin bilmem ama benim dertdaşım, canım arkadaşımsın.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sen ve Taurus'un diğer torunlarıyla kızı,benim başbelam oldunuz be..

Hayır,aç bırakacak korkusuna Taurus'un sözünden de çıkamıyorum.Ya bizim de bi hayatımız var.Şöyle akşam akşam,yan çiftlikteki doru kısrağı alıp,bi samanlığa gitmek benimde hakkım değilmi yaw.Adam kendini dağa taşa vuruyo bize gelince ''Hadi, git benim torunları,kızı eğlendir'' diyo..Hiç bir sosyal hayatım kalmadı bee..:(

Gönderi tarihi:

:lol:

Ya sen bu forumun en degerli atısın bee.. Hem bizi eglendiriosun, sen sevinmio musun sanki :P

Korkma dedem seni aç bırakırsa kusenlerim ve ben dedemden gislice sana saman getiriris :P

Gönderi tarihi:

Ama az önce tepecektin sen beni... :unsure:

Gönderi tarihi:

Bu günlerde dengesizleşti,sen bakma ona..:P Dorutay mıdır nedir,ona aşık olmuş.. :wub:

Gönderi tarihi:

:lol:

Bak sen ondan huysuzlaşıooo :P

Sen bu forumun bi tane dedesisin :wub:

Gönderi tarihi:

Valla duygulanıcam şimdi ha..İşte ''En sevdiğiniz üye''topic'ine yazdığım,''hissettirebildiğim herkesi seviyorum''sözünde anlatmak istediğim şey buydu.Beni sevdiğinizi hissediyorum.Oraya yazsanızda yazmasanızda..Ben de sizi seviyorum.. :wub:

Gönderi tarihi:

sende tatlısısın be,yiycem senı tatlım ya :wub:

ya çok güzel şeler oldu biraz şeytanlık katayım

korkutma beni sedoşcum yaa , ni demek yimek yaw ? :unsure::huh::blink: anaaa nere düştüm ben gece gece :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.