Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gece Necatiyi seveni Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sevenleri fişleyeni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gece Necatiyi seveni Kısım her yerde söyleme şunu yaaa Sevdiğini söyleyemeyeni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 yenisi (manidara) kankim sen bu forumun yengesiymişsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Tamam sölemem Necatiye aşık olanı benden duymuş olmayın sakın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 artık evinin kadını olacak olanıı ( gerçi herkes böle yazıo bıkmışsındır artık ) ---> mine içun Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bir olup bir olmayanısın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kankim sen bu forumun yengesiymişsin Enişte kimmiş Tamam sölemem Necatiye aşık olanı benden duymuş olmayın sakın Hiç senden duyarlar mı canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Enişte kimmiş Hiç senden duyarlar mı canım Tabi canım duymazlar çok iyi sır saklarım ben Nerden geldiği belli olmayanı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Seninde nereye gittiğin belli değil bak ben söylüyor muyum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Enişte kimmiş necatiiiiii avatarını değiştirse dediğimsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 necatiiiiii avatarını değiştirse dediğimsin Necatiyse olar Avatarımı neden değiştrmemi istediğimi düşündüğümsün ( çok karmaşık bi cümle oldu ama sen anlarsın kankim ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Avatarımı neden değiştrmemi istediğimi düşündüğümsün ( çok karmaşık bi cümle oldu ama sen anlarsın kankim ) hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin Bende öyle tahmin etmiştim zaten Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hiç yorma kendini anladım kankim sana dememiştim ki nataliye dedim sen yine araya girmişsin Avatarımı diye değiştirmem gerektiğini sordugum ? Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen bu forumun forum üyesisin dha ne olması gerekyor ki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sende bu forumun üyesisin yoksa değil misin? Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 forum üyesiyle konuştuğumu zannediyorum çünkü forum üyesiyim yoksa değilmiyim ne Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen bu forumun delu adaylarında birisin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen bu forumun kadının sesısın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen bu forumu pikniğe götürecek olansın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Forumu bilmem ama benim değer verdiklerimdensin.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 sen bu forumun en büyük ayağına sahip olansın....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bu gidişle acıkınca o ayakları yiyecek olanısın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.