Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 evet alaturka o sanaydı teşekkürler kedi sen bu forumun en duygusalısın.. ne duygusalı be Kötü cocuuum ben vicdansızım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 furumun en arsız üyesi....... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 gönderdiği şiiri okudum......forumun derini..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Sen bu forumun hastasi olcan gibi görünüyo... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 forumun en şeyi işte şeyi canım hah buldum güleryüzlüsü Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun koruyucusun bea .. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun koruyucusun bea .. ayıp ettin forumun zıtlıklarlda kendini bulan karakteri Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 forumun kalbi en temiz olanı....... "vakana" şiir mi hangi şiir yaaa Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Forumun en carpici en etkileyici en manyak degisimine ugrayani... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 forumun kalbi en temiz olanı....... "vakana" şiir mi hangi şiir yaaa alla alla yannış mı gördüm yaaa....günün şiirine şiir göndermedimmi sen made......eminim ama dur bida bakayım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 FORUMUN EN CANA YAKINLARINDAN.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu furumun laz uşağusun.... öhöm vaka pardon doğrudur senin şiirde ortalığı yıkıyıı hani...... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun en sahte insanısın...şimdi sen bunu yanlış anlarsın ama neyse... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun en yufka yüreklisisin .... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 hormonlusu........(valla biberler öle duruyo) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 alakaya maydonoz olani valla yazdiklarin öle görünüyo Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen bu forumun en sahte insanısın...şimdi sen bunu yanlış anlarsın ama neyse... doğru söze ne hacet..... sende bu furumun her söze inananısın....... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 alakaya maydonoz olani valla yazdiklarin öle görünüyo biraz açarsan aydınlanacam...... forumun tahammüle ihtiyacı olanısın bencede sen.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 biberlerin hormonlu olusu alakaya maydonoz... actim oldu mu ... haklisin cizmeyi asanlara, saygisizlara, icten pazarliklara tahammülüm yok.... nerden bildin.... sen bu furumun dahismisin nesin.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 abi herkes yazdığını açsın baksanıza yazıp yanlış anlama diyorlar....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 ben acarim hic sorun diil... hatta üsüt kapali konusmam direkt söylerim abisi.... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sende bu furumun her söze inananısın....... ordan bakınca çok mu saf görünüyorum... abi herkes yazdığını açsın baksanıza yazıp yanlış anlama diyorlar....... bu lafın bana ise ki öyle görünüyo; ahanda açıyorum ben söylediklerimi...tabi sen de acacan söylediğini... made in turkey 'e: sen, her ne kadar şen şakrak, hayat dolu, neşeli vs. görünsen de, ruhunun derinliklerinde fazlasıyla hüzün tasıyan birisin...şimdi daha rahat anlamıssındır heralde... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 sen forumun nesısın?????? bılmem tanımıyorumkı... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) biberlerin hormonlu olusu alakaya maydonoz... actim oldu mu ... haklisin cizmeyi asanlara, saygisizlara, icten pazarliklara tahammülüm yok.... nerden bildin.... sen bu furumun dahismisin nesin.... seviyeyi korusak biraz ha ne dersin......... yada kendi seviyemizden birilerini bulsak........... daha fazla yazı yazmış olman yada burada daha fazla seni tanıyanın olması sanırım sana bu cesareti veriyo..... hade neşene bak sen......ne demiş aşağıda manson bana tam karşıdan bakarsan kendini görürsün.....bende fikrin neyse zikrinde odur diyorum.....saygılar........ Tarih: 3 Ocak , 2006 Düzenleyen: VAKANA Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.