Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 mineu su hakarete bak sen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ne hakareti golgi, nataliyle aramızda olan bişi doğru söylüyo ben bu forumun gelini sayılırım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Hee ne hakareti gelinimiz o bizim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Taze gelini Araya tam 2 kişi girmiş Aysum en şekeri Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ne hakareti golgi, nataliyle aramızda olan bişi doğru söylüyo ben bu forumun gelini sayılırım ve yine algılama problemi çektiğinin kanıtıdır bu forumun mineusu (hakarete bak sen ) ya sende hakketen bi şeyler var evlilik başına vurmuş ahahah bugünlük bu kadar yeter sana daha fazla ugraşmıyim yoksa dövcen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 forumun İDDAALI güreşçisi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 forumun İDDAALI güreşçisi bizden geçti artık işi gençlere bırakmak lazım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ne algılaması ne problemi golgi Allah aşkına, senden başka problemmi var eeee şimdi öyle demek istemedin de ne demek istedin? onuda açıklasaydın ya!!!!! bu arada evlilik başıma falan vurmadı henüz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 henüz mü?!! yani vurma ihtimali varrr.... mineu forumu bilmem ama benim çok sevdiğim arkadaşlarımdansın. golgi:: ringler ağladı beee Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ne algılaması ne problemi golgi Allah aşkına, senden başka problemmi var eeee şimdi öyle demek istemedin de ne demek istedin? onuda açıklasaydın ya!!!!! bu arada evlilik başıma falan vurmadı henüz ben ama 3 denkleml 4 bilinmeyenli problemim ... forumun çiçeği Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 endoplazmik retikulum dayısı olur.. mitokondri de halası Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ha şunu bileydin forumun problemi, derdi, baş belası Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 henüz mü?!! yani vurma ihtimali varrr.... mineu forumu bilmem ama benim çok sevdiğim arkadaşlarımdansın. golgi:: ringler ağladı beee sen ne oluyosun lizozom falan mineucum ben çözülemem ama senin için bi umut var bi bakırköye yolun düşerse... aman ihmale gelmez Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Amerikan güreşini izliyorsan bilirsin. Bu forumun Hulk'ısın (yani bak sana nasıl bir unvan verdim) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sen ne oluyosun lizozom falan mineucum ben çözülemem ama senin için bi umut var bi bakırköye yolun düşerse... aman ihmale gelmez istanbulda olan sensin, sen git önce, tedavi karşılık verirse bende giderim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Amerikan güreşini izliyorsan bilirsin. Bu forumun Hulk'ısın (yani bak sana nasıl bir unvan verdim) yani aynı şekilde sende bi ünvan istiyon he şahsen ben goldbergi tercih ederim sende forumun kül kedisi si Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 istanbulda olan sensin, sen git önce, tedavi karşılık verirse bende giderim ya diom işte benim çözümüm yok sen bi git ihmal etme peki tamam sidisin... yok yav bari ray misterio jr u olayım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 tamam tamam sen de hiç birini beğenmiyon en iyisi (zibiiniye) ol spikerler müthiş yaaa. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 tamam tamam sen de hiç birini beğenmiyon en iyisi (zibiiniye) ol spikerler müthiş yaaa. yav salak salak espriler yapıyolar artık tekrar bölümleri var 1 senedir seyretmiyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ya diom işte benim çözümüm yok sen bi git ihmal etme yaw ne kadar çok düşünür oldun sen benim iyiliğimi beni bu kadar çok düşünme golgicim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.