Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Kaybederken kazanmayı şiirden öğrendim Öyle bir harp meydanına döndü ki ömrüm Mağlup bir şah iken gâlip bir nefer-i merkûm Yürüyorum sılaya, uyağımda ölüm. imzası en güzel olanlarındansın...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl varya sen bu forumun eeeeeennn enn enn ama en çalışkan üyesisinn(üye çok basit oldu ama) ve en temiz kalplisi
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Emin ol senınkı kadar guzel bır ımza degıl o benim değil herkesin imzası aslında...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl ama bır tek sende dıle gelmıs sen bu forumun saygın uyelerındensın... dıleklerın hayat bulsun
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Sende bu forumun artık en önde gelen üyelerinden ve bana sanki tanıdık gelen bir uslubun olduğunu düşündüğümsün...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl benden cok cok daha onde gelen uyeler var mısal sen tanıdık?????
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Yağmurun damlasıda tanıdık gelir ya dudaklarından içeri süzüldüğünde .. Bir bardak suyu anımsarsın ya içilesi.. Onun gibi heralde... Sen bu forumun bu aralar sağanak yağan yağmurusun .
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl cok tesekkur ederım Rahmetse adım benden mutlusu olamaz fanilerde adım.. yıldırımda cakanım sellerse adadığım olmak ıstemem zarar fanılere yağanım... sanırım yakınınızda olan bırıne benzer bır uslubum var...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl sende benım tabı bayanı degıl ne yazdım yaaw bolee... valla kanka enıstem ve sen ılk olanı ayırt edemıyorum
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl canım yaaaa... sınavlarında emınım basarılı olacak olanısın ahh bızım ortak kaderımız ders konusunda yane...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Sen bu forumun ışığısın ah gözlerim kamaştı ben yokken....tabe sen benüm heç bişeyümsün......
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Oy benim meleğim Sen bu forumun en temiz kalpli en mert ve en sağlam karakterli insanlarından birisin .
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 19 yıl yaaw ben okı anladım ne zaman gormuyom ıyısın hossun ama ben senın avatarı anlamadım yaaa t.ı.l nee???
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.