Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Buzdolabı mı? -25 derce sıcaklıkta yoksa soğuklukta mı desem... muhabbeti sağlam olanı
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl buna iyi bişi derdim ya........ adminle aramız limoni şu aralar dua et.....
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl banamı dicektin 22 yaşındaki arkadaşına ? çaktırma adminle benim aramada pek gözel değil!
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl ya şu ufak sürtüşme vardı ya, ........ma olayı ile ilgili! seninki niye?
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl yok bee arada eser bole delı zamanlarıma yenı gelenı ama hemen alısanı ve kendını sevdırenısın...
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl en usatası.. usta yani..usata değil.. bide erbay için..aziz... için değildi
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl valla henuz yorum yapamıyciiimmmm.... zaman gosterecek ama akrebi desem olur herhal o anlar hem benı demiii
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl ya ole deme aslında pek sevmem pembeyı ama avatarım pembe dıye boyle yaptım hatta yaa du bı degıstırem ben bu avatarı ne zamandır bu duruyo... en nazar boncuğu....
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl GÜZEL BİR İNSANI..............(FİSKİ NE KADARDI ?YARIM ŞİŞE Mİ?)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.