Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl evet alaturka o sanaydı teşekkürler kedi sen bu forumun en duygusalısın.. ne duygusalı be Kötü cocuuum ben vicdansızım
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun koruyucusun bea .. ayıp ettin forumun zıtlıklarlda kendini bulan karakteri
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl forumun kalbi en temiz olanı....... "vakana" şiir mi hangi şiir yaaa
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl Forumun en carpici en etkileyici en manyak degisimine ugrayani...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl forumun kalbi en temiz olanı....... "vakana" şiir mi hangi şiir yaaa alla alla yannış mı gördüm yaaa....günün şiirine şiir göndermedimmi sen made......eminim ama dur bida bakayım...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen bu furumun laz uşağusun.... öhöm vaka pardon doğrudur senin şiirde ortalığı yıkıyıı hani......
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun en sahte insanısın...şimdi sen bunu yanlış anlarsın ama neyse...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sen bu forumun en sahte insanısın...şimdi sen bunu yanlış anlarsın ama neyse... doğru söze ne hacet..... sende bu furumun her söze inananısın.......
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl alakaya maydonoz olani valla yazdiklarin öle görünüyo biraz açarsan aydınlanacam...... forumun tahammüle ihtiyacı olanısın bencede sen....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl biberlerin hormonlu olusu alakaya maydonoz... actim oldu mu ... haklisin cizmeyi asanlara, saygisizlara, icten pazarliklara tahammülüm yok.... nerden bildin.... sen bu furumun dahismisin nesin....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl abi herkes yazdığını açsın baksanıza yazıp yanlış anlama diyorlar.......
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl ben acarim hic sorun diil... hatta üsüt kapali konusmam direkt söylerim abisi....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl sende bu furumun her söze inananısın....... ordan bakınca çok mu saf görünüyorum... abi herkes yazdığını açsın baksanıza yazıp yanlış anlama diyorlar....... bu lafın bana ise ki öyle görünüyo; ahanda açıyorum ben söylediklerimi...tabi sen de acacan söylediğini... made in turkey 'e: sen, her ne kadar şen şakrak, hayat dolu, neşeli vs. görünsen de, ruhunun derinliklerinde fazlasıyla hüzün tasıyan birisin...şimdi daha rahat anlamıssındır heralde...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 19 yıl biberlerin hormonlu olusu alakaya maydonoz... actim oldu mu ... haklisin cizmeyi asanlara, saygisizlara, icten pazarliklara tahammülüm yok.... nerden bildin.... sen bu furumun dahismisin nesin.... seviyeyi korusak biraz ha ne dersin......... yada kendi seviyemizden birilerini bulsak........... daha fazla yazı yazmış olman yada burada daha fazla seni tanıyanın olması sanırım sana bu cesareti veriyo..... hade neşene bak sen......ne demiş aşağıda manson bana tam karşıdan bakarsan kendini görürsün.....bende fikrin neyse zikrinde odur diyorum.....saygılar........ Tarih: 3 Ocak , 2006 19 yıl Düzenleyen: VAKANA
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.