Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) Sedatımmıı...)) O halde "mizyalim.." LAFIN GELİŞİYDİ CANIM YANLIŞ ANLASILMASIN AAAA YANEE SEDAT NE DIYIM BILMIYORUM SANA.... Sen bu forumun espiri yaptigi takitirde hakkaten de komik olabilen abisisin .... HAAY SENIN AGZINI OPEYIM ALA'M YADA OPMEYEYIM YANAKLARIN DAHA IYI GIBI GELDI BIRDEN YÜREK YANGINISIN SEN... Tarih: 2 Ocak , 2006 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sen bu forumun deli kizisin made S.Aksu nun parcasi sana gelsin ben cok yavasim galiba yaw güzel yüreklim, tatli dillim, gözü günlü tok mizyalisin sen bu forumun... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Arkadşlar daha öncede açıkladım bana abi dicenize amca diyin daha iyi..)) Bu arada yaşlarınız kaç sizin.. Ben hala 28.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) BENİ BİLİYON ZATİİ... SOYLEMEME GEREK YOK SANIRSAM... Tarih: 2 Ocak , 2006 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Mizyal yanlış falan anlamadım.. Aman aman sen rahat ol yeterki.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 SENIN YANLIS ANLAMAYACAGINI BILIYORUM CANIM BEN GENEL ICIN YAZMISTIM.. SENDE RAHAT OL TAMAM MI??? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Mizyal yanlış falan anlamadım.. Aman aman sen rahat ol yeterki.. yaw ben benden kücüklere de abi diom, ne var bunda... alla alla ii Sedat dicem bundan böle, bi daha da kimse abi dedittiremez bana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Avatarın ortasına da yazdık neonlu meonlu renkli menkli SEDAT diye bana abi amca hala teyze vs demeyiniz lütfen..)) Bu arada mizyal hanım benim içim rahat.. Söylemek istemediklerini söylemişsin gibi algılamıyorum.. Bilginize.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 aninda asabilesebilen Sedatisin sen bu forumun... ya pardon, dede desek olur mu acep Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Avatarın ortasına da yazdık neonlu meonlu renkli menkli SEDAT diye bana abi amca hala teyze vs demeyiniz lütfen..)) Bu arada mizyal hanım benim içim rahat.. Söylemek istemediklerini söylemişsin gibi algılamıyorum.. Bilginize.... EFENDIM BILGI ALINDI DERLENDI TOPARLANDI VE ESKILERDEN BIRSEY HATIRLATIR BANA SANA DEMISTIM ZAMANINDA "RABBİM BENIM İÇİMİ BİLİYOR BU YETER BANA" SOYLEDIKLERIMIN SENI KIRMADIGINI UZMEDIGINI VE YANLIS ANLAMAYACAGINA EMIN OLARAK KONU UZERINE ACIKLAMA YAPMAMA GEREK OLMADIGINI DUSUNUYORUM İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ SONUCTA DEGILMI..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sayın sevgili ve kıymetli arkadaşlarım.. Uzun zaman önce de açıkladığım gibi.. Ben forumda var olan şekil ve simgeler kullanmıyorum.. Bekın yazılaremın arkasında "..))" böyle bir işaret görüyorsanız orada sinirlenmiyorum gülüyorum demektir.. Aynen şöle bakın..))) ok Bu yüzden benim asabi olmadığım bir halimde beni asabi demeyiniz.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sayın sevgili ve kıymetli arkadaşlarım.. Uzun zaman önce de açıkladığım gibi.. Ben forumda var olan şekil ve simgeler kullanmıyorum.. Bekın yazılaremın arkasında "..))" böyle bir işaret görüyorsanız orada sinirlenmiyorum gülüyorum demektir.. Aynen şöle bakın..))) ok Bu yüzden benim asabi olmadığım bir halimde beni asabi demeyiniz.. peki sayin arkadasim..)) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Evet işte böyleee Gelelim mizyal'e senin içini Allah biliyor orası doğru.. Ben bana yansıyanını değerlendiririm.. Tekrar ediyorum, bana söylemek istemediğin şeyler o veya bu şekilde dilinden kaçsa da, ben gene söylemek istemediğin şekliyle algılıyorum.. Çünkü dediğin gibi sen beni bende seni biliyorum.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 TAMAM SEN SANA YANSIYANINI DEGERLENDIRMEYE DEVAM ET BENDE BU SAYEDE OGRENMEYE DEVAM EDEYIM... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Herneyse.. Bu topic neydi ya.. Sen bu forumun du öylemi... O halde sen bu forumun en tatlısısın.. Bende ne varsa yansıyan da odur.. Söylemek istemediğimi hiç bir şekilde dilimden kaçırmam.. Yazılarımın ve fikirlerimin arkasındayım.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sankı ben arkasında degılım sedat... tesekkur ederım yanii... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ne kızıyon yaw.. tanışırız olur biter.. alla alla düşünmem lazım ... mizyal forumun gizemli elemanı... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sen bu forumun en sağlam karakterlerinden birisin ve çok saf bir kalbin var.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sen bu forumun en sağlam karakterlerinden birisin ve çok saf bir kalbin var.. foruma eskisi gibi ilgi göstermyen sahıs mahrum etme kendini bizlerden... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 yok daha neler saf görmesek yedircen abi.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 süper kahraman guzel ınsan dahada guzellesen ınsan (nedense artıkın bilemiyciim) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 yok daha neler saf görmesek yedircen abi.... kıskanma kıskanma alla allla benim gibi saf biri nerde bulcan Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 foruma eskisi gibi ilgi göstermyen sahıs mahrum etme kendini bizlerden... Nötrleşmem lazım sonra yine küllerimden doğarım belki bi de benle uğraşmasalar.. Bu arada Mizyal forumun en hanımefendi bayanı... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) lazım sonra yine küllerimden tesekkur ederım efendım teveccuhunuz bılmedıgım, sanırım yavas yavas anlayacagım karalardaki sır.... Tarih: 2 Ocak , 2006 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 kıskanma kıskanma alla allla benim gibi saf biri nerde bulcan hahaahahhhhh ilahi jojuk senin neyini kıskanam.......... sen bu furumun en safısın........ mizoşcuğum sende bu furumun şekerciklerindensin....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.