Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet yaf.. bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın... hatta aysel teyze yaşlı basmayın dedim.. ama dinlemediniz... sonra bana bağırıyorlar...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet yaf.. bu arada geç yazıyorum kusuruma bakmayın... hatta aysel teyze yaşlı basmayın dedim.. ama dinlemediniz... sonra bana bağırıyorlar... Hadi aysel teyze tamam anladık ya emine,şaziye,pakize,esma,seda,nurhan,birgül,songül,ilknur,teyzeler nolcak hee Onların ziline basarken oldukça keyifliydin ama
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl şşt.. utandırma bakemm komutanını... ayy valla hela pakize teyze arkamızdan terlik fırlattı da arkada bizim hüsonun kafaya geldi ya.. en keyiflisi oydu... bizim hüso kim ki ? ben de tanımıyorum.. bu gece aysum sen de gelll ama kafana terlik falan gelir.. kıyamam..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl İyi işte ne güzel spor olmuş bu sefer de camlara taş atalım langırttt ( biraz gürültülü olur ama )
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl yakalandığında para istiyorlar yafhu... bu iş en temizi.. bas, kaç.. vın... ondan kaçması daha zor... kask falan alıcaz gruba.. sonra cam için çıkıcaz..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Doğru diyosuun zil en iyisi falla Yalnız terlik direk benm kafaya gelir heralde malum boyy
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl evet olabilir.. o yüzden tehlikedesin dedim ya... ama terlikler işin zevki.. en güzel yanı... ama sana gelirse kıyamam tabi..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Ben size koruyucu kalkan olurum bea Zevk mevk kalmaz heralde kafaya yiye yiye Bakarsınız benm kafaya geliyo diye sıkıldım eğiveririm kafayı
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl plansız çıkmak en güzeli.. bindik bi alamete.. gidiyoz kıyamete...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl daldınız konuşmaya arkadaşlar....başlığı unuttunuz....araya girmiş oldum çok pardon.... :)sen bu forumun vazgeçilmezisin..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl Al bendende o kadar plan yok Ne demişler sonunu düşünen kahraman olamaz
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl sen bu forumun düzenleyici güzeli.. hoşgeldin yaf.. gir araya tabii.. evet parmaklarımızın sesini dinlicez..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl kıymetlisisin dediydim en son lucifere dediydim Sen bu forumun yaramazıı
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl şşt.. sessiz olalım... ser verip, sır vermeyelim.. sen de aramıza bu gece katılıcak olanısın... ney olduğu söylenmez...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ŞşŞşŞş sessiz oooo yakalanacaz haberiniz olsun aysum eşofmanlarını giy kıs koşarken rahat oluyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.