Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl ağzımla iş yapamam ben seni bilemiyorum.konuşurum sadece normal olarak. üstümdeki bu forumun sinirlisi galiba.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl sakıncası yok tabi aceni olursun devam eder belki üye bile olursun
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl bence sende bu forumun en haylazı olucaksın seni hınzır seni
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl özüne döndün gibi.gondorda yaşayanı ilginç ben fantastik bir yer diye bilirdim.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl senin bilmediğin çok şey var ama bence sen forumun az bilmişi ol kapiş
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl egzo cana yakını bu forumun kleo olmazsa olmazı leyla bitanecik üyesi göçmen kızı yeni gisli olanı(bak burdada dedım canım) nati dondurmacı kızı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl beni baydınız şimdilik bu kadar özlersinizde siz şimdi beni.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl ayıp ettin özlemezmiyiz sakın gitme burdayız bak hep birlikte ne güzel oyun oynuyoruz adı üstünde oyun
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl egzo cana yakını bu forumun kleo olmazsa olmazı leyla bitanecik üyesi göçmen kızı yeni gisli olanı(bak burdada dedım canım) nati dondurmacı kızı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl beni baydınız şimdilik bu kadarözlersinizde siz şimdi beni. Valla sende bizi baydın.. Teker teker diil de toplu gelseniz, hoş bir arada da pek kullanışlı deilsiniz ama Zeynep: Tatlı kısı
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Valla sende bizi baydın.. Teker teker diil de toplu gelseniz, hoş bir arada da pek kullanışlı deilsiniz ama Zeynep: Tatlı kısı valla çok ezildim.napsakki şimdi kızardımda rahatladıysan sorun yok, hizmette sınır varda anlayan yok. millet saldıracak birini bekliyor,birileride üstteki gibi küçükse (gondorlu)gülüyor. mutsuz herkes mutsuz,bende mutsuzum ama işte idare ediyoruz. hadi kalmayın altta uyuyamazsınız.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Uykumus neyi yok da arkadaşım uyumaya gitmişti.. Onun yerine de cevaplayım ben.. Ezilmişsin bu saatte yapılcak bişi yok.. illaki yapcam bişiler diosan keyfin bilir 24 saat kesintisiz horoskop diosun.. Buna da peki.. Yerimizi aldık avımızı bekliorus sinsice.. Onun kadar küçük olsan daha ne ?? Altta kaldık mı ki ? Sıra sende, bidahakine yazmayacagım çünkü..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.