Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Kızlar bi haberim var size; Kekler yandı Ama siz gene de gelin izmir'e oğlana dedim ki; Bir sürü güzel abla geliyo sana bakmaya" şu anda sevinç çığlıkları atmakta hatta; parka da götürürler dimi anne diyo
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl hırrrrrhani bana hani bana.. ben idüşünen yuk burda kekler yanmış canım şansına küs sen
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Kızlar bi haberim var size;Kekler yandı Ama siz gene de gelin izmir'e oğlana dedim ki; Bir sürü güzel abla geliyo sana bakmaya" şu anda sevinç çığlıkları atmakta hatta; parka da götürürler dimi anne diyo ablacım ben gelirimde kleoyu bilmem o kek yemeye gelcekti bi tek
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl şimdik şöyle bi sorun var ben kek yapmayı bilmiyorum radya ablamda yakmış keki şimdi o yorulmuştur yapmaz bi daha kek kim yapcak bakalım prenses sen biliyomusun???
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ablacım ben gelirimde kleoyu bilmem o kek yemeye gelcekti bi tek Ah kıyamam ben sizee hiç keksiz bırakırmıyım ben sizi demokrasilerde çareler tükenmez şimdi çıkıyorum size kek almaya hadi bye
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ben çocuk mocuk bakamam kleo baksın biz yeni kek yapalımm kızım çocuk bakicek olsam kendi çoçuğumu yaparım.... sendemi prenses... yok radya ben vazcaydım..biri çişli diğeri pasaklı ben bunları ne arabama alırım..nede getiririm..sen beni özel davet et bunların haberide olmasın.....
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl evt..en ıslağından tatlım.. oleyyyy yaparmısın o zaman ama kleo yemesın o almıycakmış arabaya bizi
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl o zaman birisi bize alsın getirsin..bekleyelim bari....açlıktan ölcem..james olsa hemen yapardı
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl adaşım kek yapmayı biliyomusun??? çok acıktık radya ablam kekleri yaktı prenses kek yapmamak için kaçtı kleode bnde bilmiyozda sen???
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl 3 tane zeynep topladık hiç biri kek yapamıyor.. bizim oralarda bi deyim var ..uyuşuk zeynep.......diye yerinde tesbitmiş..... ben gidiyom kek yapmaya hoşçakalın beceriksiz zeynepler
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl gelin ben size kek yaparım canım beceriksiz oldumu kim söledi kleo diğer zeynepler beceriksizse beni katma
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ben beceriksiz değilim bi kere sadece bilmiyorum öğrenince yaparım
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl gel zeynep ben sana öğretirim ıslak kek (çaktırma hazı yaparı z bizde)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.