Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 aça ile zeynep çocuk baksın ben sevmem çoçuk bakıcılığını........ valla böle diceni adım gibi biliyodum tabi sen bu arada kekleri götürcen dimi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kız kleo sen ne yapcan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kız kleo sen ne yapcan sen merak etme ben oyalacak bişeyler bulurum kıs... sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın ohh ne ala...yemesler ben araba sürdüm yoruldum....sırtım ağrıdı ....dinlencem....en iyi şekilde Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın aça ne derse o bakmıyomuşuz çocuk biz kek yicez o kadar kleo bak bakalım çocuk Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 afferim kız zeyney,şöyle abla sözü dinle acık kız kleo,biz 2 kişiyiz,tek başınasın bak çocuklara güzel güzel,bizde kekimizi yiyince,biner arabaya geri gideris ra dya apla gitti ama,belli ki kekleri yaktı Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 bir fikrim var radya çocuk baksın biz kek yiyelim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Nati kankim geri gelmeyecek Tüm haklarını bana devretti Senin toprağın artık benim şikerim Çekirgem nerdesin sen bakim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 kleo öyle yapalım ama izmire gelmişken denize gitmekte olmaz demi ama kek yiyelim denizede gidelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Benden habersiz kim denise gidiyor Hadi onu boşverin nasıl benden habersiz kek yersiniz Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 evet ra dya baksın çocuklara aplam hoşgeldinnnn bisi izmire davet ettiler birde çocuk baktırmaya kalktılar,bende itiras ettim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Benden habersiz kim denise gidiyor Hadi onu boşverin nasıl benden habersiz kek yersiniz denize gidiyom biraz sonra..haber vereyim dedim.... kıs bana zorla yedirdiler kekleri..zeynep ve aça..aslında sevmem ben keki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Hoşbulduk cnm İtiras etmekle kalmayıp saçlarını başlarını yolsaydın çekirgem Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben de kek istiomm ağlıcam ama kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben de kek istiomm ağlıcam ama kleo kısım benden niye istiyon ben kek yapan değil keklenenim ahh radya şu işi gislice halletseydik , kekin kokusuna bak bütün kediler üşüştü Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 aplacım,hoşgeldin,insan kayseriye nasıl gelmez yaa telefonunda sürekli kapalıydı bu kleo mola vermesse yolcam saçını başını zaten getirin kekleri Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 daha pişmemiş kekler aça azıcık sabır canım Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben de isterem.. üzümlü keklerdenn... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 radya ablama soralım ama o sanada verir keklerinden Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 o vermezse sen alırsın şekerim yoksa.. muhafızlarrr Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 aplacım,hoşgeldin,insan kayseriye nasıl gelmez yaa telefonunda sürekli kapalıydı bu kleo mola vermesse yolcam saçını başını zaten getirin kekleri kıs ben seninkini yolarım..ayrıca zeynepinkinide Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 yok kleo sen yollama ben gelcem Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 hırrrrr hani bana hani bana.. ben idüşünen yuk burda Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 yok kleo sen yollama ben gelcem zahmet olmasın sana....ben halledivereyim...yorulma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.