Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl aça ile zeynep çocuk baksın ben sevmem çoçuk bakıcılığını........ valla böle diceni adım gibi biliyodum tabi sen bu arada kekleri götürcen dimi
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl kız kleo sen ne yapcan sen merak etme ben oyalacak bişeyler bulurum kıs... sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın ohh ne ala...yemesler ben araba sürdüm yoruldum....sırtım ağrıdı ....dinlencem....en iyi şekilde
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl sözde kek yemeye geliyorduk,çocuk baktırcaklar bize,bakamam ben çocuk mocuk zeynep yaaa ne demek bakarım,bakamayız yaa ,mola ver ayrıca ne demek boğulurum ben arabada çocuklara şoför baksın aça ne derse o bakmıyomuşuz çocuk biz kek yicez o kadar kleo bak bakalım çocuk
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl afferim kız zeyney,şöyle abla sözü dinle acık kız kleo,biz 2 kişiyiz,tek başınasın bak çocuklara güzel güzel,bizde kekimizi yiyince,biner arabaya geri gideris ra dya apla gitti ama,belli ki kekleri yaktı
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Nati kankim geri gelmeyecek Tüm haklarını bana devretti Senin toprağın artık benim şikerim Çekirgem nerdesin sen bakim
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl kleo öyle yapalım ama izmire gelmişken denize gitmekte olmaz demi ama kek yiyelim denizede gidelim
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Benden habersiz kim denise gidiyor Hadi onu boşverin nasıl benden habersiz kek yersiniz
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl evet ra dya baksın çocuklara aplam hoşgeldinnnn bisi izmire davet ettiler birde çocuk baktırmaya kalktılar,bende itiras ettim
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Benden habersiz kim denise gidiyor Hadi onu boşverin nasıl benden habersiz kek yersiniz denize gidiyom biraz sonra..haber vereyim dedim.... kıs bana zorla yedirdiler kekleri..zeynep ve aça..aslında sevmem ben keki
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Hoşbulduk cnm İtiras etmekle kalmayıp saçlarını başlarını yolsaydın çekirgem
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ben de kek istiomm ağlıcam ama kleo kısım benden niye istiyon ben kek yapan değil keklenenim ahh radya şu işi gislice halletseydik , kekin kokusuna bak bütün kediler üşüştü
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl aplacım,hoşgeldin,insan kayseriye nasıl gelmez yaa telefonunda sürekli kapalıydı bu kleo mola vermesse yolcam saçını başını zaten getirin kekleri
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl aplacım,hoşgeldin,insan kayseriye nasıl gelmez yaa telefonunda sürekli kapalıydı bu kleo mola vermesse yolcam saçını başını zaten getirin kekleri kıs ben seninkini yolarım..ayrıca zeynepinkinide
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl yok kleo sen yollama ben gelcem zahmet olmasın sana....ben halledivereyim...yorulma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.