Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Zaten seni GPS vasıtasıyla sefiom güselim Ah cnm benim Sende paptyasısın kıs
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl dimek ondan radyasyon fırlaması yaşıyıp bu hale geldin okyanususun..gizemli ve derinlikli
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl gel beraber umalım öyleyse yada istersen bir bilene danışalım.. prinç patlağısın gecem
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Sende mısır patlağısın şikerim Bir bilen derken benden bahsettin sanırım demi
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl oscar alan senaristisin ayrıcana bide assolistisin yuk kankin olur kendileri..
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Nickinin ucundan kırptırmış olanı sen bu forumun sıradışı olanısın
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl alma...ben diyet yapmaya çalışıyom........ Hımm doğru sen bu forumun kekle diyet yapan bir üyesisin
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Hımm doğru sen bu forumun kekle diyet yapan bir üyesisin ben hiç kek sevmem bikerem... tuzlu olanlar dışında
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl ben hiç kek sevmem bikerem... tuzlu olanlar dışında çok güzel patatesli kek yaparım yapayım da kargola yollayım sana Ya da sen bi yüz gel çaya yetişirsin heralde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.