Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl tabi yolla,onu nasıl tanıyacağımı filan hiç düşünme,ben seni görmeden elalemin limonbisine nasıl binerim limonbis ne ola ki
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl canem herşeyi ayarladım ben odunu yiyip kafana bayıltarak seni bindircekler zati bişe anlamazsın boşver limonbis? bisiklet kullanan limona deniyor canem..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl anlıyorum.. onlara söyle,kafamda bere, yakamda kırmızı karanfil olacak.. kesinlikle sakallı ve güneş gözlüklü değilim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl valla biliyon hafızam zayıf resimde onlarda bişe diyemiyiciğim acımıycek söz
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl tabii ki sana güveniyorum kesinlikle kapıyı çaldıklarında duymayabilirim,çook çok çalsınlar ve beklesinler olur mu,ordan ayrılmasınlar
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 17 yıl Gizli girip sonra da durmaksızın ileti yazanısın sende bu forumda olması gereken güzel kalpli insanlardan birisin
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl hemen yapayım uzmanımdır kek konusunda gerçi sabah sabah senin yaptığın kekide çok beğendim ama sen de sütlacısın bende çok seferimde
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 yıl Anam mümkünse fırında olsun sütlaç Bitanesisin canısın Seviyorum kıs seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.