Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Tek rakibim Admin zaten Senin hısına yetişebilir mi ki o Sollayıp geçiosun adamı
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Sen beni kırmısı bültenlen arananlar listesine mi katacan kıs
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl sen bu forumun hikayelerine doyamadığım gece yağmuru benimde canım arkadaşımsın hikaye beklediğimizi anlamışsındır umarım canım
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Anlaşıldı merkes Sen bu forum baş pskosusun Benim cnm arkadaşım dostumsun
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl sen de bidenesi,benim bidenemi aa aşikarmış diye şaşırdığımısın
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl sözlerini hiç bi koşulda anlamıyacağımsın ama şu yüzde otuzbeşi verirsen bakarsın anlamaya başlarım he
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl öncelikle pazarlığımız yüzde otuzbeş değilyüzde elli üzerindendi bunu da anlama bakim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl diyorum ki bayrama az kaldı,harçlığım anlaştığımız gibi olacak değil mi diyom
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl demek artıkın iyice bunadın he vah vah gel yanıma o zaman burda bakarsın hem bana hem sana
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl tabii gelirim bidenem,gelir hem bana,hem sana bakarım ben canem benim..korkma hepsi bitecek sen bi gel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.