Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl megolomanısın Külliyen yalan Baka yalancı demiyorum kıymetimi bil Uydurukçususun
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl tamam üzülmem sen aslında iyisinde bana niye öle davrandın anlamadım ?
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl tamam üzülmem sen aslında iyisinde bana niye öle davrandın anlamadım ? Aşkolsun sana nasıl davrandım ki ben Pek alıngansın sen de
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Bisss ne dedik körüüü Kısım onayladık işte seni.. Arkandayım Cıx cıııxx Sırıtanı..
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Kısım onayladık işte seni.. Arkandayım Cıx cıııxx Sırıtanı.. Hadi yaa..anlamam ne kadar kıt benim İyi kıvırtanı
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Hadi yaa..anlamam ne kadar kıt benim Söylemeye elim varmamıştı.. Ha işte ondan
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl vısnesını kaybedesısın nerde senın vısnen hıc ses seda yok bu kızdan
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl vısnesını kaybedesısın nerde senın vısnen hıc ses seda yok bu kızdan Bilmiorum.. İnanır mısın bugün rüyamda gördüm... Bi görüyüm onu elime bi geçsin vay haline.. Sevileni..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Bilmiorum.. İnanır mısın bugün rüyamda gördüm... Bi görüyüm onu elime bi geçsin vay haline.. Sevileni.. alla alla kimdiki kıss senin vişnen bak merak ettim şimdi? Beni merakta bırakmayanısın
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl Gülsün Bir meraklı gördüm sanki hııı tşkler bunun şerefine sana Gökhan Özen'den bi şarkı armağan edeyim Sen de Kirazı ol bari forumun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.