Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 megolomanısın Külliyen yalan Baka yalancı demiyorum kıymetimi bil Uydurukçususun Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 tamam canım sıkkın yazmak istemiyorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 tamam canım sıkkın yazmak istemiyorum Ağlama geçer.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ağlamıyorum iyi o zaman üzülme Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 tamam üzülmem sen aslında iyisinde bana niye öle davrandın anlamadım ? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 tamam üzülmem sen aslında iyisinde bana niye öle davrandın anlamadım ? Aşkolsun sana nasıl davrandım ki ben Pek alıngansın sen de Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 hımm ok bazen alınganlığım üzerimde oluyo Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Alınganı Bisss ne dedik körüüü Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Bisss ne dedik körüüü Kısım onayladık işte seni.. Arkandayım Cıx cıııxx Sırıtanı.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Kısım onayladık işte seni.. Arkandayım Cıx cıııxx Sırıtanı.. Hadi yaa..anlamam ne kadar kıt benim İyi kıvırtanı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Hadi yaa..anlamam ne kadar kıt benim Söylemeye elim varmamıştı.. Ha işte ondan Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 dili bişeylere dönmeyenisin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 hiçbirşeyi gözden kaçırmayanısın Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Henüz pek alışamadığımı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 vısnesını kaybedesısın nerde senın vısnen hıc ses seda yok bu kızdan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 vısnesını kaybedesısın nerde senın vısnen hıc ses seda yok bu kızdan Bilmiorum.. İnanır mısın bugün rüyamda gördüm... Bi görüyüm onu elime bi geçsin vay haline.. Sevileni.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Bilmiorum.. İnanır mısın bugün rüyamda gördüm... Bi görüyüm onu elime bi geçsin vay haline.. Sevileni.. alla alla kimdiki kıss senin vişnen bak merak ettim şimdi? Beni merakta bırakmayanısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gülsün Bir meraklı gördüm sanki Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gülsün Bir meraklı gördüm sanki hııı tşkler bunun şerefine sana Gökhan Özen'den bi şarkı armağan edeyim Sen de Kirazı ol bari forumun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.