Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl yani bide dalga geçiyo bizlen ya Geçdirttiritittme Egso; Snsayutbe ?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl sende bir gariplik olduğunu anlamıştım bak haremice yada ibranice olsa gerek bu yazı
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl söyleyecek olsan derdin zaten dimi banane, yeşilsu sana demedim canem onları nati' ye dedim
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Bana demiş bana..anlamamzlıktan gelmiştm ya neyse artıkk ne ukalalığımı gördüyse
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Bana demiş bana..anlamamzlıktan gelmiştm ya neyse artıkk ne ukalalığımı gördüyse sana dedim evet çünkü dün sanki bana ukalalık yaptın tengriin in topicinde
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl benim sevdiğim bir üyesin..forumu boşver Ayy cnmm Canımsınn sana dedim evet çünkü dün sanki bana ukalalık yaptın tengriin in topicinde hıh
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl güzel olduğun kadar küstahsında Teveccücünüz Küçük Emrahı'sın
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl teze sizi çok sevdim size anne diyebilir miyim Yavrucak kendini başka alemlerde zannediyor ama aferim yeni kimliğine çabuk alışmışsın Komiğisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.