Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Sensin pasaklı Bi defa ben suyu az kullanıorum Forumun hiçbişeysi Çöp karıştıranı
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl doğru konuşanı ehemm ehmm..öleyimdir tabee Bilgilisi nası da bildin beni
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Suçlusu.. Sürekli gisli girmesinin altında neler yatıo, kim bilir neler karıştırdı ( Egso ) Kıs Lilac gördün mü sankim çöp karıştırırken İftiracısı
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Suçlusu.. Sürekli gisli girmesinin altında neler yatıo, kim bilir neler karıştırdı ( Egso ) Kıs Lilac gördün mü sankim çöp karıştırırken İftiracısı kıss kendin dedin ya geçen gün..arada karıştırıyorum çöpü işime yarayan bişi bulunca alıyorum die
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl kıss kendin dedin ya geçen gün..arada karıştırıyorum çöpü işime yarayan bişi bulunca alıyorum die Kıs ben ne saman dedim kandırıkçılık yapma Yeşil ve Egso anlamadım bi daha anlatın..
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl egso sana demedim o anladı kendini Kim acaba bak merak ettim şimdi
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Neymiş bana yakışan kırmızı ? Nie ukalaymışım ? Hayırdır noluyooo ?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl suratındaki sevgi abidesinin vermiş olduğu yanaklarındaki pembemsi kırmızılık nati
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl nati sana demedim ,, egso sanada demedim o zaten kendini anladı ok sorun yok
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Sazan1, sazan2, sazan3, sazan4, sazan5, sazan6, sazan7, sazan8, sazan9 ( bir nesne, kişi vs. dokunun ) sazan10
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl bu kadar dokunacağını bilseydim neyse bünyede sorun yapar bizim dediklerimiz sonra canım aaa:w00t: bu formun sazan sevenisin gaba baksana dilinden düşmüyor ?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl ayyy bende yanlış anlasıldım sandım allah seni netmesin yaa nati
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl E ben saydım.. Sen dokuncaksın zaten dokunmadıysan sazan10 olmuştur..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.