Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Bırak şimdi Egso beni mi susturcak Yeşil; bekçisi... Kıs ne zaman gelsem burdasın Kaçta kalktın bakim sen
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl ben 8 de kalkıyorum ve işe geliyorum şuan işteyim naticim o yüsden bekçilik yapıyos forumu kaçırmasınlar die
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl kim napcak bu formu kaçırıp başlarına belamı etcekler içinde sen varken
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Öle deme bu forumu çok almak isteyen oluo.. Hele de içinde ben varken.. Bilemiorum artık bi albenim var galiba
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl bence sen forumun megolomanısın nati forum sahibisin sankim be
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Yok canım Sende bu forumun kapıcısısın Bu kocaaa site de benim
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl tabu isterim ben öle boş konuşmayla olmaz canım hadi bekliyorum bak, ay bu renk sana çok yakıştı nati istersen getirme tabuyu
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Benim elim yüsüm bir Demek ki sen rastlamamışsın Kapiş Mor Egso ?
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Sensin pasaklı Bi defa ben suyu az kullanıorum Forumun hiçbişeysi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.