Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Peki naticim (asıcıkda olsa inanıyorum sana ) Kıymas demi Kıymas tabi Yeşil aramısa girme de nereye gidersen git
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl gitmiyom kıs sen git bi ipte iki cambaz olmaz mış gidecek biri varsa o da sensin
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Hadi kıs ordan Dağdan gelip bağdakini mi kovuon bakim sen Hem Gece'yi ben gördüm sana yar etmem
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl essahmı diyon gecem dimek sende arabada değil tekerlekli sandalyede oturuyon he vah vahh
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Kıs bırak elinden kerpeteni o uçan daire falan değil Bi ara ökkeş kankimi görür gibi oldum nere gitti
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl yuk bırakmam bu uçan daire senin ağzına girdi bak dur kaçma çıkarmam ilazım
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl o işi hallettim ben nireye kayboldu sanıyon kankin sıra sende..dur şu sonuncuyuda aliyim zafer bizim
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl Anam ne ettin bacım sen Artık bana bi takma diş borçlusun sen
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 17 yıl şu çektiklerimi ipe dizer veririm canem.. hemşire anımmmmmmmmm bi makara ip reca edebilirmiyimmmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.